Kizlar dun sezeryan oldum hic beledigim gbi gecmedi o kadar korkuttular ki beni olecem saniyodum ama cok sukur rahat gecti ablam arkadasim ve esimle hastaneye geldik saat 1 cekrekte dogum oldu belden uyusmali igne cok acitiyo dediler cok korkuyodum hicte acitmadi ki ben igneden cok korkarim dokunmalari hissediyon ama bilmiyon bile ne oldugunu anlamadan oglum dogdu dr gosterdi snra giydirdiler onu bayada agladi onu vermisler ablamgile bn artik sona dogru kusacam dedim kus dediler o ara bayiltmislar beni cikarken ayildim ama geri ablamlara bebegi aglatin cigerleri acilsin demisler bnde odama geldim bebegi cok aglatamadilar hemsire aldi goturdu solunum sıkıntisi varms daha 5 dk gordum kucagima bile alamadm ins saglikla cikariz beraber ilk yuruyus zor diyolardi elhamdülillah zorlanmadm bile gaz cikarmasi zor diyolardi kendiliginden cikti tek sıkıntm öksürüyorum canmin acimasi umrumda degil ama dikislerime bsy olur diye korkuyom onun dısında hicbirsey korktugum gbi olmadi dua edin oglum saglikla ciksin ins