0 oy
1,199 göst.
Diğer kategorisinde (3,568 puan) tarafından
Bugün burada hava günlük güneşlik evimi temizledim yemeğimi yaptım oğlum dışarıya çıkmak istedi haydi markete gidelim oradan da parka gidelim dedik evimizin arkasında çok güzel bir park var neyse biraz oynadı çocuk bir kadınla bir adam yanlarında 7-8 tane Suriyeli çocukla birlikte geldiler muhtemelen çocukların hepsi o adamla kadının çocukları oğlum nereden bilecek daha 4 yaşındaki çocuk onları Suriyeli olduğunu üstlerinden başlarından pislik akıyor ama görmeniz lazım gitti onlarla oynamaya oğlum gitme onlarla oynama onlar senin ne dediğini anlamıyorlar dedikçe küçük çocuk anlamıyor tabii bir de kendi ağızlarında çiğnedikleri şeyleri çocuğuma vermeye çalışıyorlar dokunuyorlar temas ediyorlar iyice sinirim bozuldu kendi ülkenizde çocuğumuzla parkta bile vakit geçiremez hale geldik ne zaman defolup gidecekler bilmiyorum aşırı sinirlenmiş durumdayım parkı onlara bıraktık çocuğumla beraber eve tıkıldık yine haksız mıyım Allah aşkına

24 Cevaplar

0 oy
(2,357 puan) tarafından
Yani evet savaştan kaçtılar vs. Ama bilmiyorum çok takipte edemiyorum ama eskisi kadar kötü bir durumda değiller artık sanırım. Ve bizimde ülkemizin başına kötü şeyler geldi ne yaptık aklımıza hemen kaçmak gelmedi milletçe kalktık göğüs germeye çalıştık şehitler oldu gaziler oldu ama vatanımızı kaptırmadık. Onlarda öyle bir savunma yapabilir. Fıtrat meselesi yaratılış asla dalga geçmiyorum ama geneli de iri yarı maşallah. Gayet de mücadele edebilirler. Gitmelerini istiyorum bende. Rahatsızım gerçekten. Her yerde Türk görmek istiyorum sadece Türk. Ama onlar farklı sebepten kalıyor artık. Burası iyi geldi. Benim teyzemler Almanyada oturuyor mesela burası toprakları olduğu için özlüyorlar illa ki kesin dönüşe gelince diyorlar ki oranın düzenine tertibine alıştık burada yapamayız. İşte onlarda bu misal buranın bazı rahatına,temizine, düzenine alıştılar kendi ülkeleriyle kıyaslayınca. Yani bilmiyorum evlenip evlenip yerlesiyorlar ülkeye iyice. Kesin olarak nasıl çıkarlar giderler bilmiyorum. Allah bizim ülkemizi de öyle acınacak halde,terk etmek zorunda kalacağımız halde bırakmasın inşallah..
(3,568 puan) tarafından
Kesin olarak çıkıp gitmezler artık canım dediğin gibi bundan 10 sene sonra vay halimize çocuklarımız arkadaşlık edecek Türk bulmakta zorlanacaklar
-Reklam-
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Bu ülkede bir savaş çıkarsa heralde Suriyelilerle Türkler rasında olacak ve inan bizden kalabalık olacaklar savaş bitmedimi neden hala gitmiyo bu insanlar misafirlik bitti  yeter yani 
(2,467 puan) tarafından
Bizim burda o kadar kalabalıklarki market pazar okul bahçesi park hep onlarla dolu ve kufürleri çok güzel ögrenmişler türkce konuşmuyorlar ama küfürler türkce istila ettiler resmen yurdumusu allah sebep olanlardan sorsun inş
0 oy
(488 puan) tarafından
Baştan sona çok haklısın eskiden çocuklarına aciyordum ama şimdi çocuklarda aynı sonucta anası babası belli neyin nesi oldukları yani ilerde boynuz kulağı geçiyor yemin ederim nefret ediyorum bu Suriyelilerden zaten bütün belalar onlar geldikten sonra oldu **** el ayak hastalığı bile onlarla yayıldı biz sadece kendimizi yiyip bitiriyorz sadece ülkede zenciside turkmenide var ama şimdiye kadar bütün pislik Suriyelilerden geldi 
0 oy
(993 puan) tarafından
Ne yazık ki dolustular ulkeye ama cocuklara bu şekilde konusman ve davranman çok kötü. Unutma kınadığın yerden sınanırsın. Gormezden gel parka götürme çocuğuna dokunmasına izin verme anlarim ama pislik insan iğrenç insan ne yaa bunlar çocuk yani çok çok ayip. Hiç hoş değil. 
(3,568 puan) tarafından
Vallahi canım onlar için çok üzülen çocukları için çok üzülen varsa alıp evinde esleyebilir ben çocuklarının da kendilerinin de iğrenç pislik insanlar olduklarını düşünüyorum bu düşüncemin de arkasındayım herkesin Fikri kendine bundan 10 sene 15 sene önce o Fikri kendine bundan 10 sene 15 sene sonra o çocuklar büyüyüp şimdinin genç suriyelilerini yaptığı şekilde bizim karımıza kızımıza tacizde tecavüzde bulunurlarsa acaba bu şekilde onları onlar çocuktular deyip savunabilecek misiniz çok merak ediyorum armut dibine düşer o anaların babaların yetiştirdikleri çocuklar ancak bu şekilde olur hiç acımıyorum üzülmüyorum da çocuk ya da yetişkin benim için fark etmez
(993 puan) tarafından
Gerçekten yazık. Tartışılmaz sizinle. İyi aksamlar
(3,568 puan) tarafından
Pardon nesli yazık fikrimi belirtiyor olmam mı yazık asıl size yazık polyannacılık oynuyorsunuz sen kendi çocuğunu koy bakayım Suriyelilerin içine her türlü hastalığı bulaştırsınlar her türlü pisliği bulaştırsınlar küfür öğretsinler ileride kendileri gibi bir çocuk olsun senin çocuğunda gönlün razı gelecek mi dediğim gibi çok acıyorsan al evine besle acımıyorum ister çocuk olsunlar ister yetişkin olsunlar
(993 puan) tarafından
Ben sana diyorum ki canim çocuğunu götürme istersen dokunmayin çocuğuma de okey. Ben de istemem dokundurmam zaten  Ama yok iğrenç insan yok pislikler falan bunlar hakaret boyutunda konusmalar. Yukarda okudum hemsireymissiniz. İşini yaparken bile bunu yapman hoş mu etik mi? Ayrıca bu tavırlar mahalle kavgasindaki kadın tavırları gibi hissettim. Kimse için ağzımı bozamam. Hele hele Suriyeliler icin kendimi hic bozamam. Burada almissin eline telefonu yazmak kolay madem cok sinirlendin gidip annesine babasina kizsaydin.
(3,568 puan) tarafından
Birincisi Türkçe bildiklerini düşünsem gider konuşurdum ikincisi size ne benim mesleğimden size ne etik konusundan ne kadar hayranmışsın arkadaşım Suriyelilere ya vallahi ben şok 12 tane şehit verdik biz bugün farkında mısın yazık ya gerçekten yazık lütfen daha fazla cevap yazıp kendini daha fazla küçültme
(993 puan) tarafından
Sehitlerle bu konu ne alaka? Kendin küçüldün zaten. Ne demek etik konusundan size ne? Ben bu ülkede vicdanli hemsireler isterim. Irkına göre bakacaksa biraksin o hemşire işini. Biri sikayet etse seni şu yazdiklarindan zaten bi uyari alırsın. Sirf dilini bilmiyor diye dogum yapan kadına falan eziyet etmek ne ya? Gercekten insan misiniz? Öteki dunya da var canim. Üzülüyorum ilerde bunlar colunuzdan cocugunuzdan cikar diye. Hem de bir anneye yakismayan laflar. Bende istemem ülkemde multeci ama bu çok baska mevzular. Hemen demagoji yapip yok sehit var diyosun komiksin yani bunu mu konusuyoruz simdi biz?
(3,568 puan) tarafından
Arkadaşım düzgün okursan eğer zaten o ebe ben değilim ikincisi mesleğime değil uzatmak sizin ne haddinize asıl siz beni buradan vurmaya çalışmıyor musunuz şu anda ayrıca gayet de şehitlerle alakalı konumuz Suriyeliler beleşten gelip ülkemize yerleşirken milletin çocuğu gidip sınırda çatışıp para kazanmaya çalışıyor bence gayet alakalı siz ne kadar göz yumsanız da benim mesleğim de etik anlayışımda sadece beni alakadar eder okuyup bir meslek sahibiyseniz eğer ya da bilmiyorum yüksek ihtimal ev hanımı mısınız etik ahlakınızı kendi hayatınızda uygulayın benim etik ahlakım sizi zerre kadar alakadar etmez
(993 puan) tarafından
Öğretmenim canim. Senin o iğrenç pislik dediğin yaş grubuyla ilgileniyorum. Etik olmadığını bildigin biseyi yapmaya devam et sen.
(3,568 puan) tarafından
Aynen sen de okut güzelce Suriyelileri de bundan 15-20 sene sonra şimdiki genç Suriyelilerin yaptığı gibi Türk kızlarına tacizde tecavüzde bulunmasınlar daha fazla cevap yazmayacağım iyi akşamlar
(993 puan) tarafından
Ne yapayim canim sinifima gelen suriyeli çocuğu dövüp öldüreyim mi? Bu seni rahatlatir mi?
(3,568 puan) tarafından
Kimseyi dövüp öldürmenizi falan istemiyorum konuyu niye bu şekilde uzatmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim cevap vermeyeceğim diyorum ama yok yani kendin kaşınıyorsun ne demek döveyim mi öldüreyim mi şimdi fark ettim bana da mahalle karısı demişsin zaten yani bir öğretmen olarak gerçekten bunlar sana uygun üsluplar mı beğeniyor musun şu anda bu üslubunu neyse ya dediğim gibi ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim herkes kendi etiğinde mutlu olabilir benim etiğim bu şekilde ne mesleğimi ne de meslek etiğimi senin ağzına sakız ettirmem öğretmene bak mahalle karısı şeklinde konuşuyor öldüreyim mi döveyim mi şeklinde konuşuyor dediğim gibi çok acıyorsan al evine besle arkadaşım. Konuşmanın bittiğini inşallah anlamışsındır
(993 puan) tarafından
İfade sekillerimiz cok farkli hayatında mutluluklar diliyorum canim

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 432 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 288 göst.
5 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (763 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 386 göst.
19 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,068 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Feyzanurr (469 puan) tarafından soruldu

409,970 soru

12,326,264 cevap

39,100 kullanıcı

Kategoriler

...