Yani evet savaştan kaçtılar vs. Ama bilmiyorum çok takipte edemiyorum ama eskisi kadar kötü bir durumda değiller artık sanırım. Ve bizimde ülkemizin başına kötü şeyler geldi ne yaptık aklımıza hemen kaçmak gelmedi milletçe kalktık göğüs germeye çalıştık şehitler oldu gaziler oldu ama vatanımızı kaptırmadık. Onlarda öyle bir savunma yapabilir. Fıtrat meselesi yaratılış asla dalga geçmiyorum ama geneli de iri yarı maşallah. Gayet de mücadele edebilirler. Gitmelerini istiyorum bende. Rahatsızım gerçekten. Her yerde Türk görmek istiyorum sadece Türk. Ama onlar farklı sebepten kalıyor artık. Burası iyi geldi. Benim teyzemler Almanyada oturuyor mesela burası toprakları olduğu için özlüyorlar illa ki kesin dönüşe gelince diyorlar ki oranın düzenine tertibine alıştık burada yapamayız. İşte onlarda bu misal buranın bazı rahatına,temizine, düzenine alıştılar kendi ülkeleriyle kıyaslayınca. Yani bilmiyorum evlenip evlenip yerlesiyorlar ülkeye iyice. Kesin olarak nasıl çıkarlar giderler bilmiyorum. Allah bizim ülkemizi de öyle acınacak halde,terk etmek zorunda kalacağımız halde bırakmasın inşallah..