0 oy
551 göst.
Diğer kategorisinde (453 puan) tarafından
Henüz anne olmamıs kişilerin size akıl vermesi hakkında ne düşünüyorsunuz.. Siz yasadıgınız bişeyi anlatıyorsunuz cevaben de 'Ben çocugum olunca şunu yapmam bunu yapmam gibi' misafirlikte memede uyutmam sen kötü alıstırmıssın gibiii.. 

32 Cevaplar

0 oy
(1,553 puan) tarafından
Ben iki çocuk annesiyim görümcem  bekar sirf cocuklar erken uyutuyorum akşam eve gelmiyor diye bana diyor ki coxuklari niye erken uyutuyorsun yazık diyorum ki bu çocukların duzeni bu olsun uyutma yazık dedim uyumasalar ben kafayi yerim sabahin korunde kalkiyorlar zaten hala diyor uyutma en sonunda dedim sen çok iyi biliyorsun karisma dedim 
(18,109 puan) tarafından
Yazık olan çocukların uykusuz kalması gelişim çağındalar ya hani büyümeleri için düzenli bir uykuya ihtiyaçlari var benim oğlum bizden kaynaklı maalesef geç uyuyor o yüzden geç kalkıyor bende tam tersi erken uyumasını isterdim
(1,553 puan) tarafından
Hiç sorma ana aksama kadar uğraşsın o sırf gelip oturabilmek  için cocuklsri uyutma desin oldu canım başka
-Reklam-
0 oy
(2,576 puan) tarafından
En sinir olduğum insan tipi
0 oy
tarafından
Doğur ondan sonra konuşalım diyorum her zaman 
0 oy
(19,682 puan) tarafından
Dogurunca konuşsun. 
0 oy
(2,145 puan) tarafından
Valla varsayımlarla  olmuyor bir doğurup bakamaya başlasınlar anlarlar  ancak boş konuşuyorlar her çocukta farklı yapamam etmem diye konuşmucan başına gelince anlıyor insan
0 oy
(7,778 puan) tarafından
Komik buluyorum. Eltim öyle bana akıl veriyor çocuğu yok en sonunda dedim beni anne olan anlar sende anne ol tekrar konuşalım bu konuyu diye. Görsen çok bilmiş. Asla kabul etmiyor benim çocuğumu benden daha iyi tanıyor gibi mesela ben diyorum ki çocuğum ilk 3 ay kolikti akşam şu saat olsun başlardı sebepsiz ağlamalara kalkmış diyor hayır kolik değildi. Zor çocuk diyorum uyku yok yemez yaramaz hayır diyor hiç yaramaz değil (hafta da 2 kez olmak üzere 1 saat kadar görüyor çocuğumu) 

Gelde çıldırma....
0 oy
tarafından

Ben evlenmeden önce bu aklı veriyordum :D verdiğim aklıda uyguladım bebemi çok rahat büyütüyorum. Bazen tecrübe sahibi insanların sözünü dinlemek gerek. Arkadaşımın bebeği vardı onu büyütürken hep yönlendirdim oda bebeğini çok rahat büyüttü 

0 oy
(2,203 puan) tarafından
Doğum yaptım lohusayım halam ve kuzenim görüntülü aradı kuzenim ayyy memelerin sarkmış şununla eskiden dalga geçiyordun ne oldu dedi bahsettiği zaman yaşım 10 falan ve yaşlı biriydi çocuk doğurmamış etmemiş neyse sonra doğurdun ama çok kilolusın zayıfla dedi ona evlen çocuğun olsun o zaman seni ağlatacağım etme bulma dünyasi hüngür hüngür ağlatacam dedim geçen gün 1 yaş sendromuna girdi dedim bebeğim için sendrom falan yok hikaye hepsi dedi böyle üstten üstten göreceğiz seni de be ilayda çok takılma sen şimdi bunlara diyip geçtim en güzeli ne biliyor musun bugün böyle konuşanlar yarın hepsini yaşıyor ama aynısı ama daha fazlası
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Oar anlayamaz bizleri duymamazliktan gel hiç aldırma hiç 
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Suratına gülüyorum :D
0 oy
(3,602 puan) tarafından
Valla bizim bir gelin vardı nisanliyken AA bir tane dogurdunuz kaldınız ben 10 tane düşünüyorum en az dedi bizde dedik senin dediğin kadar kolay değil şimdi çocuğu oldu bir tane yeter ben öyle dedik ama canınız dan can gittiğini bilmiyordum diyor 
0 oy
(273 puan) tarafından
Aman ne dediysem fazlasını yaptım pek de şey yapmamak lazım he he de geç jsksmsmsj 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 475 göst.
26 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde SehribanGorel (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 414 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
+3 oy
42 cevap 1,822 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Freedomm (5,246 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 150 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sifanurr (255 puan) tarafından soruldu

409,136 soru

12,296,409 cevap

38,340 kullanıcı

Kategoriler

...