Merhaba kızlar yine ben. Ara ara post açıyorum buraya bilenler bilir. Kısaca kendimden bahsedeceğim eşimle boşanma aşamasına gelmiştik ve yurtdışına ailemin yanına dönmüştüm. Çocuğum yok 28 yaşında meslek sahibi kadınım. 6 ay önce evimi boşaltıp döndüm ailemin yanına. Bunun üzerine sürüncemede olan boşanma davamıza eşim gidip imzasını attı. Ben atmadığım için sürüncemedeydi. Sanırım 6 aydır bi umut döner gelir diye bekledi işe girdiğimi öğrenmiş ve gidip dilekçe vermiş davanın sonlanması için. Çünkü işe girmem burda bi hayat kurmam demekti. Birbirimizi çok severek evlendik. O kadar farklı bi yeri vardı ki gönlümde. Ben onu çok yüceltmişim ayrı bir yere koymuşum ne aklımdan ne gönlümden çıkartabiliyorum ne de boşluğunu doldurabiliyorum düşüncesi bile çok uzak son yaptığına o kadar şaşırdım ki aradım konuştuk nasıl böyle bi saygısızlık yaparsın niye benim imzamı atmamı beklemedin dedim. Kızlar 6 ay önce yapma etme gitme seviyorum diyen adam benden hesap soramazsın, artık seni sildim, merak dahi etmiyorum tarzı şeyler söyledi. Gelseydin ben aylardır bekliyorum vs dedi. Öyle canım yanıyor ki. Bu evlilikte onun da benim de çok hatalarımız oldu. Saygıyı yitirmiştik. Yine de ayrılığımıza sebep doğru düzgün bi işe güce girmemesi oldu. Hep kendi rahatlığını düşünmesi oldu. Hep kendi doğrularını kabul ettirmeye çalıştı. Maddi olarak zorlanıyorduk benimle yurtdışına gel dedim kabul etmedi. 6 ayda beni bu denli silebilmiş olabilir mi bu kadar mı basitti. Çok canım yanıyor 1 ay sonra Türkiye’ye gidecektim. Hala bi umuda tutunuyordum bunca zamandır yokluğumda bişeyleri anlamıştır belki oraya gidince yüz yüze konuşmayı teklif eder belki bi umut düzelir diye ama adam herşeyi bitirdi ya da kuyruk acısından böyle davranıyor bilmiyorum lütfen bişeyler söyleyin çok kötüyüm ben ne yapacağım.
411,554 soru
12,389,335 cevap
43,707 kullanıcı