0 oy
378 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından
tarafından kapalı

Merhaba kızlar yine ben. Ara ara post açıyorum buraya bilenler bilir. Kısaca kendimden bahsedeceğim eşimle boşanma aşamasına gelmiştik ve yurtdışına ailemin yanına dönmüştüm. Çocuğum yok 28 yaşında meslek sahibi kadınım. 6 ay önce evimi boşaltıp döndüm ailemin yanına. Bunun üzerine sürüncemede olan boşanma davamıza eşim gidip imzasını attı. Ben atmadığım için sürüncemedeydi. Sanırım 6 aydır bi umut döner gelir diye bekledi işe girdiğimi öğrenmiş ve gidip dilekçe vermiş davanın sonlanması için. Çünkü işe girmem burda bi hayat kurmam demekti. Birbirimizi çok severek evlendik. O kadar farklı bi yeri vardı ki gönlümde. Ben onu çok yüceltmişim ayrı bir yere koymuşum ne aklımdan ne gönlümden çıkartabiliyorum ne de boşluğunu doldurabiliyorum düşüncesi bile çok uzak :( son yaptığına o kadar şaşırdım ki aradım konuştuk nasıl böyle bi saygısızlık yaparsın niye benim imzamı atmamı beklemedin dedim. Kızlar 6 ay önce yapma etme gitme seviyorum diyen adam benden hesap soramazsın, artık seni sildim, merak dahi etmiyorum tarzı şeyler söyledi. Gelseydin ben aylardır bekliyorum vs dedi. Öyle canım yanıyor ki. Bu evlilikte onun da benim de çok hatalarımız oldu. Saygıyı yitirmiştik. Yine de ayrılığımıza sebep doğru düzgün bi işe güce girmemesi oldu. Hep kendi rahatlığını düşünmesi oldu. Hep kendi doğrularını kabul ettirmeye çalıştı. Maddi olarak zorlanıyorduk benimle yurtdışına gel dedim kabul etmedi. 6 ayda beni bu denli silebilmiş olabilir mi bu kadar mı basitti. Çok canım yanıyor :( 1 ay sonra Türkiye’ye gidecektim. Hala bi umuda tutunuyordum bunca zamandır yokluğumda bişeyleri anlamıştır belki oraya gidince yüz yüze konuşmayı teklif eder belki bi umut düzelir diye ama adam herşeyi bitirdi :( ya da kuyruk acısından böyle davranıyor bilmiyorum lütfen bişeyler söyleyin çok kötüyüm ben ne yapacağım.

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevaplar

+1 oy
(14,139 puan) tarafından
Hayirlisi olsun oncelikle kimse degismiyor ya inan ki ozu neyse ona donuyor sonra bir sekilde oyuzden buna karar vermissen bu yonden baak 1 2 ay duzelecek sonra yine aynisi olacak gibi gibi 
-Reklam-
0 oy
(18,604 puan) tarafından
Hoşuna gider mi bilmiyorum ama anlattığın gibi ise evlilik bitmesi hayrına olmuş 
(63 puan) tarafından
Ne açıdan canım:(
(18,604 puan) tarafından
İş güç sahibi değil aşırı aileci. Seninle aile olma bilincine sahip olmamış seni kaybetmekten korkmamış yani geri barışsanız bile sonsuz mutluluk görünmüyormuş size
0 oy
(486 puan) tarafından
Kocanı en iyi sen tanırsın biz adam hakkında ne desek dpgru yorum olmaz   bu ayrılık sürecinde iletişiminiz varmıydi her gun ama 
0 oy
(4,551 puan) tarafından
Yapacağın şey ortada. İşini bulmuşsun, düzenini kur ve yoluna bak. Çocuğun da yok. İşi, gücü olmayan bir asalakla ne yapacaksın? Yaşın genç, daha düzgün insanlar girer hayatına. Aklın varsa zaten uzak dur.
0 oy
(4,448 puan) tarafından
 Belki böylesi ikiniz içinde daha hayırlı olur.
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Giden sensin imza atmasına kızmaman gerek bence eğer seviyorsan yuvanı yıkma adamda kızgınlıkla söylemiş o lafları hep yalvaracak değil ya
(63 puan) tarafından
Hayır seviyorum demedim o öyle söyleyince hakaret ettim bende:(
(1,782 puan) tarafından
Ah anne senmisin ya ahhahah bak gerçekten olgunca konuşun aşkta gurur olmazz
(63 puan) tarafından
O gün aradım . Bir de ertesi gün aradım sürekli hesap sordum. Kendisi mest oldu aylar sonra aradığıma tabi. Bişeylerin zoruma gitmesi onun hoşuna gitti. En son bi işim var kapatmam gerek diyerek kapattı. Daha da aramadı bende onu aramadım. Bidaha konuşacağımızı sanmıyorum:(
(1,782 puan) tarafından
Bence konuşun son kez en azından
(63 puan) tarafından
O aramadan ben aramam bidaha . Onun arayacağını da sanmıyorum:(
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Boyle diyen bir adami daha beklersen evet iflah olmazsın canım kusura bakmada. Çocukta yokmuş zaten iyi olsa ayrilmazdin. Kurtuldum diye şükredecekken onun için ağlamana degmez
0 oy
(20,219 puan) tarafından
Sorunlarıniz ne ayrıntılı bilmiyorum. Ama olmayacak gibiyse geri dönüp de bı de çocuk yapma. Sonra daha zor olur . İnceldigi yerden kopsun. 
0 oy
tarafından
Yani mesleğin var çocuğun yok da Allah'tan ne istiyorsun canım kurtulmuşsun boşver bak bende boşanıyorum dava 2 senedir devam ediyor Bir oğlum var ailemin yanında kalıyorum abimler diyor çocuğu gönder gir işe çalış bul birini evlen ne kadar kolay söylüyorlar görüyor musun ne yapacağımi bilemiyorum çocuğum babası insan olsa eve geri dönerdim ama güvenmiyorum e burda da rahat yok çocuk küçük çalışamıyorum sen üzülme bence hem mesleğinde var keşke benimde bir mesleğim olsaydı çocuğumla herşey daha iyi olurdu ayrı eve bile çıkmama izin vermezler bu zihniyetler ama bu şekilde abimlerin gerçek yüzünü gördüm 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 206 göst.
3 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 313 göst.
27 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 407 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde Seacolour (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 390 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Emine S (17,438 puan) tarafından soruldu

411,573 soru

12,389,924 cevap

43,729 kullanıcı

Kategoriler

...