0 oy
1,344 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar her zaman yemiyoruz nadir ayda bir kere iki orta boy pizza bide 1 lt kola söyledi eşim 335 verdik, pizzalar da hiç güzel değildi ama mecbur para verdiğim için yedim domates biber katmislar içine aşırı diriydi ve büyük büyük doğramislar. Verdiğim paraya üzüldüm ve kafaya takdim sizinde böyle takintilariniz varmı? :(

29 Cevaplar

0 oy
(395 puan) tarafından
Olur öyle seyler cok sacma seylere sacma fiyatlar verdik artik yiyesim gelmiyor disardn
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 adet pizzayi normal hamur olanindan 90 tl ye aliyorum ama cidden güzel yani bide :D :) üzülme litfen :))
tarafından
Üzüldüm valla :Dd
0 oy
tarafından
Bende öyleyim 
0 oy
(54,377 puan) tarafından
kapya biber ve domates cok severim bende yapicam kizim.istiyo.kac gündür o malzeme olarak sadece misir seviyo☺️
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Burada öyle pahalı olmasını geç bütün firmalar lezzetini bozdu.Resmen enayi yerine koyuyorlar. Eski gramaj ve lezzeti bilmesem tmm dicem ama yok yani bu yediğimiz yemekse öncekisi ne diyor insan :) Allah'tan çocuklar biraz büyüdü n istersek zorda olsa yapmaya çalışıyorum 
0 oy
(306 puan) tarafından

3 tabak yemege 980 verince ayni hissi yasadim ayriyeten iki gun oncede 3 tane kokorece 400 verince de aynisi oldum disarda yemek yemege tovbe ettim :D

tarafından
SizinKi daha fenaymis ya :Dd
0 oy
(8,328 puan) tarafından
Beğenmemeniz kötü olmuş canım ama kafaya takılacak bişey değil bence
0 oy
(1,024 puan) tarafından

Gebeyken canım ekmek arası çekti sizin ücrerinizden daha düşük bir ücreti ama beni hüsrana uğratan bilindik markadan almıştım yani bir daha da gitmem dedim o yere hala daha unutmam o parayı çok afedersiniz yemek taş gibiydi aynı taş yiyordum sanki sonra onu da istifra ettim :D doktoruma dediğim de al evine kendin yap demişti ev yemeği ye demişti :D

Olan paraya oldu eşim de sevmemişti zaten 

0 oy
(6,078 puan) tarafından
Biz 3 tane orta boy pizza 1lt kolayı geçen gün 220 TLye aldık çok ciddiyim ve tadı efsaneydi hep yediğimiz yerdi yemek sepetinden indirim gelmişti valla zaten sürekli dışarıdan yemek lüks artık arada sırada yiyoruz bizde 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 404 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (11,831 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,677 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 383 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Manolyam (3,352 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.

Kategoriler

1,483,079 soru

24,258,913 cevap

341,365 kullanıcı