Görücü usulu ilk görüşte karşılıklı aşk
13 sene önce Metin2 diye bilgisayar oyunundan tanıştık beraber büyüdük
Eşimi ilk nasıl gördüm biliyor musun eski sevgilimle onun çalıştığı kafeye oturmaya gitmiştim ama ben onu tanımıyordum tabi ne bileyim kocam olacağını bdndndn sonra ben de tesadüfen bak onun çalıştığı kafede çalışmaya başladım sonra biz kank olduk 4 yıl böyle her b.okunu biliyorum afedersin ama işte bu bazen hiç iyi birşey değil :/ sonra eşim benden hoşlandığını farkediyor bana diyor bende onu kırmamak için kabul ediyorum 1 hafta çıkar ayrılırız kafası yerine gelir diye hop evlendik birde oğlumuz var ndndndn
Ooo kadar uzunki erindim anlatmaya
Biz Pubg da tanistik 10 ay konustuk hic gormedik o suriye fln dolaniyodu ben üni en son gel dedim geldi boyum kisa olmasin diye dualar ediyomus yolda kendi uzun sonra ilk kez gorduk birbirimizi 3 gun ayni sehirde kaldik sabah bulusup aksam ayriliyoduk 8 ay sonrada evlendik iki oglumuz var adam gibi adam huyu suyu iyidir biraz çekingenligi var ortamlarda geriliyo o yonunu segmiyorum daha atik olsa iyi olurdu ama bunada şükur
Bı cafede görüyor sonra ordaki kızdan numaramı alıyor ( kızı oraya ise ben sokmuştum tanıdık di o yüzden numaram vardı onda ) Sonra bana yazmaya başlıyor sonra o her yazdığın da ben ona küfürler ediyorum engelliyorum biyerden bı şekilde yine yazıyor sonra memleketi me gezmeye gitmiştim teyzemin kızıyla oturuyoruz bu yine yazdı sonra dur dedim şunla biraz dalga geçeyim 2.3 ay konuşur yol veririm meğer eşimde öyle düşünüyormuş 2 3 ay konuşur yol veririm diye ve sonuç 1 yıl sevgili kaldık 6 yıllık evliyiz ve iyiki eşim iyiki hayat yoldaşım iyiki yani
1,493,045 soru
24,395,334 cevap
349,704 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın