0 oy
148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (449 puan) tarafından

Kızlar çalışıyorum 2 çocuk var 2-5 yaşlarında  annem bakıyor. Bu hafta kayınvalide geldi. Annemde kaynanan geldiyse ben gelmem o baksın gidene kadar dedi. İzin aldı eşimde bu hafta dönüşümlü bakıyoruz.  Bugün zaten sinir oldum saat 1 de evden çıkmam lazım giyiniyorum çocuklar kavga ediyor bı bakayimda giyinsin demiyor.  Ayda bir yada iki ayda bir bu tekrarlanıyor. Annemde kızdı bana hem çocuğuna baktiriyorsun bide kaynanana bakamam diye . Cunku kayınvalide hem bencil hemde hiç utanma huyu yok. İzne mi ayrılsam malum ekonomik  durum belli . İzne ayrılırsam kaynana benden hiç gitmez hazır evde adam . Her ayda böyle sıkıntı yaşamaktan sıkıldım kayinvalideye de söyledim benim ne zararım var diyor :) 

4 Cevaplar

+1 oy
(18,561 puan) tarafından
Ay yok iyice başına kalır 
(449 puan) tarafından
Yok doktor bahanesiyle geliyor normalde kalacaktı iki ay felan dedim yok herkes kendi evinde
(18,561 puan) tarafından
Benimkiler bir ara az daha kalıyordu 1+1 evde en son onları bizde bırakıp ailemin yanına gittim de ayrı ev buldular taşındılar bu benim için kabus bugün başım ağrıyor der yarın dişim agriyor der kalır
(449 puan) tarafından
Bilmiyorum ya gram sevmiyorum çokta korkuyorum Allah'ın gücüne gider diye.  Ama hiçbir artısı yok çok dengesiz konuşur hicbirseye faydası yoktur ne çocuk ne ev . Ancak yer kaplar 105 kilo koltuklarım çöktü
-Reklam-
0 oy
(2,652 puan) tarafından
Yuzsuzlukte nirvanaya çıkmış kaynanan . Ay ne desem bilemedim 
0 oy
(394 puan) tarafından
İzne ayirlmq bence ayirlrsan  gitmez
0 oy
(10,487 puan) tarafından
Zararın yoksa faydan da yok denmiyor ama diyeceksin. Annen bana göre çok haklı hem çocuklara hem kaynana mi baksın kadın. Kaynanan sana niye geldi keyif yapmaya mi çocuk bakmaya mı 
(449 puan) tarafından
Gözünden iğne vuruluyor her ay ama. Geldiğinde bı hafta kaliyor. Beslenmesine dikkat etmesi lazım 105 kilo  sürekli kilo aliyor
(449 puan) tarafından
Memlekete geleli 4 yıl oldu her ay bu şekilde.  Kocası da var ama ilgilenmiyor
(449 puan) tarafından
Zararı olmaz mı calisinca malum evde pasta börek yapamıyorum. Yan komsuda misafirim gelcek çaya diye bı tabak yaptı verdi . Bende kaynanaya da hepsinden bı tane verdim bı tek pogacadan az vardı ondan arkadaşım gelince koyayım diye vermedim m tabağı strecledim koydum . Streci parmakla yirtmis ve parmağıyla bölüp almış pogacanin bı tanesini . Ozaman da kucugum 6 aylıktı buyukte evde değildi çocuklar yapmış olsa dicem :) ben şok
(449 puan) tarafından
Bnde izne ayrılmak istiyorum artik . Ya evi gecindirecek yada anasını kendi idare edecek yanlış mıyım .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 216 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Rtyww (1,530 puan) tarafından soruldu
+4 oy
8 cevap 210 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 211 göst.
+2 oy
9 cevap 308 göst.

411,424 soru

12,384,984 cevap

43,468 kullanıcı

Kategoriler

...