Bir keresinde optikçide işe girmiştim. Arkadaşım vesile olmuştu. Neyse 2 gün gittim 3 gün gittim 4. Gün patron niyetini belli etti. Meğerse adam satış elemanı değil kendine eleman arıyormuş. Neyse anladım bunu temkinlik yaklaşıyorum. Bir kız daha çalışıyor, onunla hahaha hihihi yaşı benden küçüktü ama giyinişi benden çok büyüktü açık saçık giyiniyordu, mini etekler filan neyse kıza söyledim adamın niyeti farklı haberin olsun otururken filan dikkat et diye. Her sabah git gel git gel derken bir akşam bana dedi sen erken çıkabilirsin. Benim de işime geldi. Gelen giden yok boş dükkanda oturuyoruz sadece. Ertesi sabah yine gittim diğer kızı kovmuş işten. Tek kaldım baktım adam benimle muhabbete girmeye çalışıyor, çay al gelde oturalım filan diyor. Bende aşırı derece de iş etiğine sahibim. O an işteyken aşırı ciddiyimdir. Neyse çay aldım o bir masa da ben bir masa da telefonla takılıyorum. O da işte nerelisin, önceden neler yapıyordun, erkek arkadaşın var mı filan demeye başladı. Hepsini cevapladım o gün bitti, ertesi sabah işten kovuldum. Nedenini sorduğumda da telefonla oynuyormuşum hep kafamı kaldırmıyormuşum telefondan. Müşteri geldiğinde gördünüz mü elimde dedim, müşteri yokken de almamalısın telefonu eline dedi bütün her şeyi yaptıktan sonra boşa çıkıyorum oturup sizi mi izliyim dedim. Maalesef anlaşamıcaz dedi gönderdi beni de. Orada çok gururum kırıldı. Adamda nefes alsın yeter mantığı vardı. Ama şimdi düşünüyorum Allah korudu diye.