Bu sabah hem komşum hem de arkadaşım misafirimdi beraber kahvaltı yaptık iki tane çocuğu var neyse ikindi zamanı dedik aşağı inelim çocuklar bahçede oynasın o ara arkadaşın alt katında ki kadın dışarı çıktı arkadaşa selam verdi arkadaş dedi ki kusura bakma işte ses oluyor ama binanın duvarları problemli çocuklara yeterince ikaz ediyorum vs Kadın da başladı konuşmaya işte birden pat diye ses geliyor kızım korkuyor ilk zamanlar benim de migrenim tutuyordu alıştım ama pat diye ses geliyor oğlun zıpluyor herhalde oğlana dönüp sen niye atlıyorsun bakalım vs dedi neyse daha önce de kocası kapıya gelmiş ses oluyor falan diye arkadaşın kaynanası da kadına demiş kocan o saatte gelmesin bi sorun varsa sen gel benim oğlum sakin değildir vs Kadın da diyor ki ben çok alındım işte bana kızın korkuyorsa üst katlardan tutsaydın dedi de bilmem ne bende teyzeyi yani arkadaşın kaynanasını tanıyorum arkadaş çocuklarla ilgileniyordu yola çıkıyorlar diye bende o ara izah etmeye çalışıyorum teyze oğlunu tanıdığı için endişe etmiş yoksa kötü niyetli değil diye Kadın birden demez mi ben seninle muhatap olmak istemiyorum ev onun çocuk onun sen neden avukatlık yapıyorsun ki senin evin şurası değilmiydi
Aa neye uğradığımı şaşırdım
Ben pek sakin biri de değilim dedim sen önce uslubuna konuşma tarzına dönde bak ne biçim konuşuyorsun sen
Sorun var galiba ne diye kavgaya tutuştun ki sana izah etmeye çalışıyorum tekrar dedi ev onun çocuk onun onunla muhatap olmak istiyorum dedim yanlış mı bunda ne yanlış var üzerindeki çarşafa yakışmıyorsun da demez mi iyice sinirlendim hade canım hade dedim ama sinirim geçmedi geçmiyor kızlar siz söyleyin gerçekten ben miyim haksız