0 oy
788 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Biraz uzun olacak kusura bakmayin 

2 aylık bebeğim var 7 aylık hamileyken annem babam geldiler 3 gün annem gelince bütün işlerini ben yapcam seni yormucam diye vaatlerde bulundu 3. Günün sonunda acillik oldum bel ağrısından çok yardım ettin dedim evlerine yolladım ben evimin işlerini zor yaparken bide misafir ağırladım 3 gün boyunca bulaşıkları makineye koymak dışında hiç birşey yapmadı annem eşim bir daha gelmesin böyle yapacaksa dedi  

Doğumda geldi 10 gün kaldı 1 kere benim zorumla evi süpürdü dikislerim var hiç birşey yapamıyorum annem ayaklarini uzatmış koltukta oturuyor eşim camasirlari yıkıyor kaldırıyor sofrayi kuruyor kaldırıyor bir yemek yapmış hayatımda öyle kötü bir yemek yemedim zaten çöpe döktüm hazır çorba yap bari dedim onu bile yapamamış içine ne koymuş bilmiyorum hazır çorbayı bile yiyemedim kızdım ettim evine yolladım geçen gün yine geldiler gelmeden önce diyor geleyim sana yardım edeyim gelince eve kuruluyor hiç birşey yapmıyor diyor ki çocuğa ben bakayım sen çık gez dolaş çocuğa bakmaya bişey yok ki ben evde 4 boğaza yemek yapcam evi temizlicem bide çıkıp gezmeye vakit kalacak zannediyor geldi yine hiç birşeye elini sürmedi bide o kadar pisler ki tuvalete girip şifon çekmezler burnunu lavaboda temizler her yer sümük içinde ağzını calkalamis yemek kalıntıları lavaboya yapışmış giderken de diyor ki ohh iyi geldi valla günlerdir hiç yemek yapmadım iş yapmadım diyor eşim bir daha bu eve giremezler ya da ben giderim diyor tuvalet *** içinde bırakıp gelip salona oturmuş sonrasında eşim tuvalete girince görmüş çok haklı tuvaletin haline yemimediyorum midem bulandı temizlerken

Kendi evlerinde böyle değiller benim evime gelince böyle yapıyorlar çok arada kaldım böyle bişey yüzlerine söylesem utanirlar mi bilemiyorum eşime karşı ailemi savunacak halim kalmadı bilerek yapıyorlar artık eminim gelcem sana yardım etcem şunu yapcam bunu yapcam diyor her defasında hiç birşey yapmıyor bide kendine hizmet bekliyor eşimle aramı bozuyorlar 

10 Cevaplar

0 oy
(204 puan) tarafından
Eşin haklı. Aynı şeyi Kaynanalar yapsa kıyamet kopardı. Bir daha gelcem dediğinde rahatsız olduğunu belirt
(2 puan) tarafından
Şimdi gittiler hiç birşey söylemedim kalplerini kırmamak için ama giderken diyor ki en kısa zamanda yine gelcem bende tamam tamam dedim gonderdim kayınvalidemler böyle birşey yapmayı birakin ika etse eşim evine bir daha asla sokmaz kendi annesini bu yüzden de benim aileme artık tahammül edemiyor ki bence çok haklı aileme bunları açık açık soylesem mi
-Reklam-
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Sen yinede eşinin yanında aileni fazla Terme.annenle bu konuyu açık açık konuş uyar alınırsa da kendisi bilir ama eşinin yanında ailene laf etme .kol kırılır yen içinde kalır derler senin annen baban nede olsa aynı şeyi eşinin ailesi yapsa eşin sanaaf söyletmez sende söyletme ailene 
(2 puan) tarafından
Ben burda gurbetteyim ailem hep uzakta daha 1 gün kendi ailesine ezdirmedi beni eşim hep savunur ben kendi aileme hep ezdirmis gibi oldum eşimi artık dayanamıyorum diyor
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Yüzlerine açık açık söylemem şahsen yüzyüze bakacak yer kalmaz ama mesafe koyarım gelcem dediği zaman gelme ben kendimize zor bakıyorum halim kalmiyor zaten daha müsait zamanda bakarız derim 
(2 puan) tarafından
Bu dediğiniz yaptım gelecekleri zaman gelmeyin hastayım kendime zor bakıyorum filan dedim her gün iyilestinmi diye soruyorlar bide boş boş vaatlerde bulunuyor sürekli şunu yapcam bunu yapcam sen hastasin sana bakcam seni dinlendircem ne kendi pisliklerini temizlediler ne yemeğe el sürdü ne bir bardak çay doldurdu ben yorgunluktan öldüm
(2,262 puan) tarafından
O kadar yüzsüzlüge vurdularaa eşine evet haklısın sana bende hak veriyorum ama ailem bende ağaç kavugundan çıkmadım evet kolay kolay kabul etmeyeceğim ama hiç gelmemeleride beni daha çok üzer de ailemede söyle o zaman açık açık böyle böyle dediniz halim yok hastayım dedim halde gelip bir yardımcı olmayı bırakın daha beni rezil ettiniz hizmet beklediniz beni kullandınız bu şekilde kabul etmiyorum yaptığınız çok çok ayıp beni mahçup ediyorsunuz de yani ne olacaksa olsun kendini sürekli böyle kullandiramazsın yani
0 oy
(673 puan) tarafından
canım çok afedersin ama üvey evlatmısın acaba sen? ömrümde böyle öz anne baba görmedim ben çünkü.yerinde olsam dahada eve almam onları arayıp gelicem dediği zamanda ver ağzının payını kapat bu ne pisliktir ya
(2 puan) tarafından
Daha önce böyle değillerdi ben hamile kaldığından beri huyları çok değişti eşimi zaten sevmiyorlardi şimdi saygı da kalmadı yemek yediği evde birde laf söylüyor eşime surat yapıyor trip atıyor eşim eve geldi mi bı halleri değişiyor eşim eve kaçta gelmiş kaçta gitmiş eve gelirken nereye uğramış filan diye sorguya çekiyor hiç çekinmiyor ben ne yapacağımı şaşırdım eşim ezildi hep çocuk için katlanıyorjm yetti artık diyor
0 oy
(513 puan) tarafından
Gerçek mi bu. İnanamadim annen niye böyle bişey yapıyor ki 
(2 puan) tarafından
Bide eşimij işten gelmesini bekledi çocuğumu severken sen baban gibi olma bak sakin tamam mı canım torunun filan diye söyleniyor eşim evde yokken hiç böyle bişey demedi gelince bilerek duysun diye yaptı sürekli eşim cocugunu kucagina alınca gel gel bana gel diye çocuğu kucağından alıyor  kendi çocuğuna hasret kaldı adam
(513 puan) tarafından
Annenin davranışları çok saçma güzelce uyar ama eşin yokken yaninda
(2 puan) tarafından
Mutfağa çektim uyardım işten gelmiş çocuğuyla hasret gidersin kucağından alma bırakınca sen alırsın diye tamam dedi ertesi gün yine aynı şeyi yaptı yani artık ben kasıtlı yaptığına emin oldum bu hareketinden sonra o yüzden savunacak bı şey kalmadı artık eşim haklı
0 oy
(6,390 puan) tarafından
Valla bunu kaynana kayin baba yapsa agzina sicariz kendi ailemiz olunca da soylemekten cekiniriz esin hakli gelmesinler bir daha bahane bul bi kac kere en sonunds zaten anlarlar 
(2 puan) tarafından
Evet eşimde tam da bu yüzden diyor benim annem bunun çeyreğini yapmadı sana yine soylendin kendi ailene ağzını acmiyorsun artık yeter diyor
0 oy
(1,079 puan) tarafından
bence açık açık annenle konus ..bu kdr pis olunmaz ya midem kalkti
(1,079 puan) tarafından
Kız vala kendi evinde temiz olup senin evinde pis olması normal değil .ya seni hizmetçi gibi görüyor yada esinle arana giriyo
(2 puan) tarafından
Evlenmeden önce de evde hep ben hizmet ederdim eşim buna bişey demez senin ailen tabiki bişey istediklerinde yaparsın ama bunlar seni kullanıyor üstüne bide bilerek pislik yapıyorlar sana ekstra iş çıkarıyorlar diyor millet annesi gelsin de az rahat edeyim diye 4 gözle bekler benim annem evine dönerken sarıldı bana dedi ki ohh kaç. Gündür hiç bir iş yapmiyorum çok iyi geldi kızım ben yine gelirim dedi nasıl üzüldüm anlatamam
(1,079 puan) tarafından
De ki anne gelme ..sende evine git otur o yapsın ..Hizmetçilik de bı yere kadar
(2 puan) tarafından
Bizede gelseler ben iş yapiyorum onlara da gitsem yine yemekleri ben yapıyorum ben asla dinlenemiyorum bide şimdi ufak çocuğum var iyice zor geliyor agirima gidiyor iş yapmaya erinmiyorum tek laf etmedim bugüne kadar ama gerçekten bu yaptıkları çok agirima gitti kaldıramıyorum
(1,079 puan) tarafından
Haklisn cnn Allah yardımcın olsun
0 oy
(3,042 puan) tarafından
Valla bilemedim şimdi ya. Ben de gurbetteyim. Hamileydim annem geldi bebeğim 6 aylıktı kanserdi beni zorla uyuttu bebeğimi aldı beşikten sen uykusuz kalıyorsun dedi o bel ağrısıyla çocuğuma baktı günlerce. ( kanserin biz iyileştiğini sanıyorduk doktor öyle dedi ama kemiklere sıçramış.) o kemik ağrısıyla günlerce oğluma baktı. Şimdi düşünüyorum gelse seninki gibi yapsa yine bir şey diyemem. Annemlerin bir kusuru olsa hemen örtmeye çalışırım eşime belli etmem ama yüzlerine söylerdim her şeyi yani en azından bizim ilişkimiz öyleydi. Sigara içirmezdim mesela kızardım bağırırdım anneme 
(2 puan) tarafından
6 senelik evliyim bugüne kadar ne yaptılarsa hep eşime belli etmeden üstünü örttüm kenarda köşede söyledim yapmayın diye artık göstere göstere ve yapmayın dediğim şeyleri özellikle yapıyorlar artık eşime karşı mahcup olmaktan yuvam yıkılacak
(3,042 puan) tarafından
Ben de senin gibi şeyler yaşadım canım. Benimki maddi ama. Sürekli para para para diye yakama yapıştılar. Babam başka kadından çocuk peydahladı kirasını ödeyemedi kocamdan para istedi. 3 yıldır neler çektim ben de bin kere rezil oldum. Artık ailemle mesafe koydum. Daha doğrusu para vermediğim için kardeşlerim benimle konuşmuyorlar. Artık yuvana zarar geliyorsa mesafe koyman doğru olur
0 oy
tarafından
Ailende iyi niyet göremedim açıkcası. Tatile gelmişler resmen gelebilmek için de yardım etcem diye yalan söylemiş. Ben olsam eşinin dediğini derdim istemiyo diye valla sana acımamış hiç ben olsam bende acımam 
(2 puan) tarafından
Doğuma geldiğinde 10 gün kaldı ne yapsa elinin ucuyla yaptı benim söylememle yaptı bı evde yemek pişmesi gerektiğini bı insan düşünür evin temizlenmesi gerektiğini çamaşır yıkanacak bulaşık yıkanacak bunları söylenmez insan düşünür yapar yardım böyle edilir gerçekten hep ozeniyorum insanları anneleri gelsin diye 4 gözle bekler gelsin de azıcık üzerimden yükü alsin rahat edeyim diye ben her geldiklerinden sürekli iş yapıyorum bide şimdi ufak bebeğim var zerre acımıyorlar çok yoruldum
0 oy
(806 puan) tarafından
Kendi evlerinde böyle değillerse eşine inat yapıyorlardır bence bir daha gelmelerine izin verme. 
(2 puan) tarafından
Eşimde ben gitmem onlarda gelmesin ya da ben yokum diyor ailem diye bugüne kadar her yaptıklarına göz yumdum ama artık bende katlanamiyorum

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 1,172 göst.
11 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Anneeecilik (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,362 göst.
8 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tugce1100 (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 694 göst.
0 oy
20 cevap 1,600 göst.
13 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde elif_58 (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,375 soru

24,617,872 cevap

364,444 kullanıcı