0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından
Hanımlar psikolog dememin sebebi annemin bu yaptığını bana tanımlaması küçüklükten beri durum hep aynı 4 kardeşiz 4ünden birisini seçmiş o da ben durup durup sebepsiz yere falan bana kuruluyo küsüyo ama geçmiş travmalarini da sorunlarını da hep bana anlatiyo yardıma ihtiyacı olduğunda koşan tek evlatta benim çünkü diğerleri koşmasa sıkıntı olmuyo ben kosmasam küsüyo annem ve babam ayrıldı babam da annemle ayrılmasının sebebini beni tutuyo ki yıllardır annemi hep aldatıyodu bunları unutmuş beni bellemiş bütün kardeşlerimle konusuyo ben evine gitmek istedim kabul etmedi mesela annem deseniz ayrılıktan beni sorumlu tutmuyo ama tek günah keçisi evladı benim o kadar yıprandım ki küçüklükten bu yana bende ki travmalarin haddi hesabı yok 10 11 yaslarindayken babamla arasında olan kavgaları babamin telefonunda yakaladıklarını hatta yatak odasında ki zulümlere kadar hep bana anlattı ben sanki anneyim o da benim küçük kızım olmuş gibiydi ve bu durum hala aynı ben artık anne değil de evlat olmak istiyorum ablamın herseyine koşar çocuklarına bakar ben gezmeye gideyim annemlere farklı şehirdeyiz bu arada ablam çocuklarını anneme bırakır arkadaşlarıyla çıkar ama ben çıkamam çünkü bakmaz bunun sebebi ne nasıl çözebilirim şimdi gene küsmüş arıyorum telefonlarımı acmiyo az önce tekrar aradım eşi açtı telefonu mesela ablamın telefonunda mesajlarda annemle benim dedikodumu yaptığı mesajları da okudum annem yazmış aman bırak şunu be deli o deli yazmış benim için ve ben tabi yıkıldım ama yine de sineye çektim abim anneme evlendiği için demediği laf bırakmadı bir buçuk sene konusmadi ama asla vazgecmedi annem sürekli mesaj attı ablamla kusuyo asla dayanamaz hemen konuşmaya başlar laf falan atar benle küssün ben özür dilemedigim taktirde asla benimle barışmaz

4 Cevaplar

0 oy
(261 puan) tarafından
Sebebini bilmediğim şeyler için bile hep ben özür dilerim geçmişte ki bu konular yüzünden bende sinir problemi var en ufak şeylere bile sinir oluyorum ve gözüm hicbirsey görmüyo ve mutlu olamıyorum ben artık bu problemlerden geçmişten arınıp mutlu olmak istiyorum 
-Reklam-
0 oy
(4,216 puan) tarafından
Buna tanı koymak için pskolog olamaya gerek yok annen sadece seni pasif gördüğü için günah keçisi stres topu olarak seni seçmiş kusunce bir süre sen konuşma emin ol gelip senden özür dilicek
(261 puan) tarafından
2 Ay konuşmadığımızı biliyorum o süre de ablama gitmiştim annemle evleri yan yana ablam anneme mesaj atmış anne gel emine burda diye annem ben onun ayağına gelemem yazmıştı
0 oy
(669 puan) tarafından
Sen kendini biraz geri çek ilk adımı atma kuserse profesyonel bir destek de almalısın bence ilerisi için annen de olsa bir noktada bırakmak gerek 
(261 puan) tarafından
Daha önce 2 Ay konuşmadık mesela hiç umurunda bile olmadı evlatlar vazgeçilir mi ben çok şaşırıyorum artık dank etmeye basliyo ve mutsuz oluyorum
(669 puan) tarafından
Kuşlar yuvadan zayıf gördüğü yavruyu atarla bilir misin sen de annen için yuvadan attığı yavrusun kendi ailene odaklan anneni öyle kabul et ve mesafe koy
(261 puan) tarafından
O kadar haklısın ki
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Gerçekten bulunduğun duruma çok üzüldüm. Kimse bu şekilde olmayı istemez. Bence annenin nazı en çok sana geçtiği için ve en çok sen umursadığın için seni her şekilde kullanmaya başlamış. Nasıl olsa hep peşimde edasıyla kendi çekemediği dertleri senin omzuma yüklemiş. Ciddi bir sorun ben annenden ziyade seni çok merak ediyorum nasılsın iyi misin hayatla aran nasıl? 
(2,375 puan) tarafından
Ayy hayır eşini al karşına de ki hayatım ben bu şekilde hayatıma devam edemiyorum içinde problemler yaşıyorum bunu evimize evliliğimize belki de yansıtıyorum brn kendimi düzeltmek ve mutlu yaşamak istiyorum desen eşin sana yardımcı olmaz mı? Bak benim de sorunlarım oldu gittim ve tedavi oldum kendi hatalarının farkında olmak bile seni zeki bir insan yapar.
(261 puan) tarafından
Çok istiyorum aslında bende tedavi olmak en azından artık mutlu olmak ve bu kadar takmamak çok istiyorum geçmişin öfkesinden kurtulmak çok istiyorum
(2,375 puan) tarafından
Gerçekten en yakında git. Bu seni deli yapmaz tam tersine zeki yapar. Biri sana deli olan sensin derse sen de yapıştır cevabını hatalarımın yanlışlarımın sorunlarımın farkına varacak kadar akıllıyım deli olan hangimiz dersin. Kimsenin seni aşağı çekmesine izin verme
(261 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :))
(2,375 puan) tarafından
Rica ederim inşallah her şey senin için daha iyi olur her şey gönlünce olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 204 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (750 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 475 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Rabiaalver (30 puan) tarafından soruldu
0 oy