Hanımlar psikolog dememin sebebi annemin bu yaptığını bana tanımlaması küçüklükten beri durum hep aynı 4 kardeşiz 4ünden birisini seçmiş o da ben durup durup sebepsiz yere falan bana kuruluyo küsüyo ama geçmiş travmalarini da sorunlarını da hep bana anlatiyo yardıma ihtiyacı olduğunda koşan tek evlatta benim çünkü diğerleri koşmasa sıkıntı olmuyo ben kosmasam küsüyo annem ve babam ayrıldı babam da annemle ayrılmasının sebebini beni tutuyo ki yıllardır annemi hep aldatıyodu bunları unutmuş beni bellemiş bütün kardeşlerimle konusuyo ben evine gitmek istedim kabul etmedi mesela annem deseniz ayrılıktan beni sorumlu tutmuyo ama tek günah keçisi evladı benim o kadar yıprandım ki küçüklükten bu yana bende ki travmalarin haddi hesabı yok 10 11 yaslarindayken babamla arasında olan kavgaları babamin telefonunda yakaladıklarını hatta yatak odasında ki zulümlere kadar hep bana anlattı ben sanki anneyim o da benim küçük kızım olmuş gibiydi ve bu durum hala aynı ben artık anne değil de evlat olmak istiyorum ablamın herseyine koşar çocuklarına bakar ben gezmeye gideyim annemlere farklı şehirdeyiz bu arada ablam çocuklarını anneme bırakır arkadaşlarıyla çıkar ama ben çıkamam çünkü bakmaz bunun sebebi ne nasıl çözebilirim şimdi gene küsmüş arıyorum telefonlarımı acmiyo az önce tekrar aradım eşi açtı telefonu mesela ablamın telefonunda mesajlarda annemle benim dedikodumu yaptığı mesajları da okudum annem yazmış aman bırak şunu be deli o deli yazmış benim için ve ben tabi yıkıldım ama yine de sineye çektim abim anneme evlendiği için demediği laf bırakmadı bir buçuk sene konusmadi ama asla vazgecmedi annem sürekli mesaj attı ablamla kusuyo asla dayanamaz hemen konuşmaya başlar laf falan atar benle küssün ben özür dilemedigim taktirde asla benimle barışmaz