Seni çok iyi anlıyorum ve bu şekilde az ve tadımlık yiyerek kilo verebilirsiniz ama abur cubur ve Hamur işlerini bir süre ara vermen lazım
60 beden den 40 bedene inmiş biri olarak söylüyorum
Kainattaki en guzel tatlilardan bile daha guzel 160 boyumla 87 kiloyla doguma girdim ilkinde. Dogurunca kendimi manken gbi saniyirdum o hafflik falan. . Ama asiri hantaldim farkindsydim masadan su bardagina uzanirken bile agircekim hareket ediyo gibiydim. Kizim 1 yas dgumgununde resimlerde kendimi gorunce şok oldum . Ben kendimi eski halimde sanarken katana gibiymisim megerse.demek ozamana kadar uzaktan hic foto cektirmemism hep kendim selfie yapmisim. . Kizimin cikolata paketlerini koklayarak kilo verdim o derece irade. Yada agzina bir seyi alip cigneyip tukurfum asla yutmadim. 55 kiloya dustum . 2018 den beri koruyordum. İkinci ccgu. Yuzde 60 kilo almamak icin yuzde 40 cocuk bakmak cok zor diye asla dusunmedim. Sonra kazayla hamile kaldim. Bogure bogure agladim ben onca kiloyu nasil alcam geri vercem diye. Kizim anaokundaydi rahatlamistim. Bebek bi sekilde bakilir kilo almak benim icin olumden beter gibi biseydi. Suyu bile aksam gece susuzluktan agzim yapis yapis olsa bile asla icmem sabah tartida fazla gram gormemek icin.Her sabah tartilirim. Hamileyken sabah oglen aksam tartilitfim. Bi sonraki ogunu ona gore hesaplayip yemek icin. Aksam yastga basimi koyunca ne yefim tum gun yarin sabaha kac gram artis olur diye hesaplamaktan uykum kacarfi hamilelikte. Yani zatif olmak bence onemli . Rahat konforlu. Digurana kadar spor yaptim gunfe 4 saat 5 saat hergun. Sabah 6 da kalkar spor salonuna gderdim
Ben 1 74 boyundayım kilom 88 90 arası oynuyor bende 14 ocakta 26 olacağım kemikli bir bayanım da kilo vermeyi de bende çok istiyorum ikizler emziriyorum 7 aylıklar emzirme bitsin sonra kilo vermeyi düşünüyorum ilk iki hamilelik bu kadar kilo almamıştım ikincisine aldım 6 ay sonra vermeye başladım çok göbek de olmazdı bende bu sefer de var moralim çok bozuyor göbek Ben de kendimde 1 aydır bunu farkettim habire canım tatlı çekiyor yiyorum ya da Bir şey yeme hissiyatı var yedin mi vücut alışıyor daha da istiyor Bir de canınız çok sıkmayın verirsiniz inş..
408,399 soru
12,269,954 cevap
37,571 kullanıcı