0 oy
203 göst.
önce Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından

Kızlar kızım şubatta 3 yaşına girecek şimdi de 12 kilo anca vardır biliyorum sağlık daha önemli ama çok zayıf Bi ara karışımlar bişiler yaptım sonra kabullendim bıraktım saldım ama artık Bi hasta olsa daha. Kötü olur die korkuyorum cidden zayıf bu çocuk biraz daha toplanması lazım neee yapacağız ne yedireceğim de kilo alacak ne olur Bi yardım edin 

8 Cevaplar

0 oy
önce (4,245 puan) tarafından

Değerlerine baktırın, neden kilo almıyor. Bir rahatsızlığı mı var yoksa değerleri mi düşük kan verin 

önce (53 puan) tarafından

En son alındığında takviye verdi doktor demir onu kestik eylülde tekrar gidicekytm bu aya kaldı götüreceğim tekrar minyon olduğunu söylüyor doktorlar anne baba olarak da öyleyz azıcık da alsa kilo yeterli diyorlar bende çıldıracağım hiçbiri de doğru düzgün bişi önermedi 

Bi rahatsızlığı yok çok şükür 

önce (4,245 puan) tarafından

İştahı yerindeyse almıyorsa dediğiniz gibi minyon olduğu için. Ama iştahı da yoksa Demir eksikliği vardır muhtemelen. Ya da Dr ile konuşup mama başlayın, onun faydası olur. 

-Reklam-
0 oy
önce (2,211 puan) tarafından

Möllers balık yağı kullanmanı öneririm. Takviye zaten ilaç falan değil. Ama alerjik durumu var mı bilmiyorum. 

Yok canm ben başka kullanıyorum onun bitsin onu da denerim kilo alımına yardımcımı

0 oy
önce (3,663 puan) tarafından

Ne yiyor mesela.benim oğlumda şubatta 3 oluyor.ağzına yemek sürmez.biberon kullanıyoruz.ben biberona haşlanmış yumurta sarısı labne pryniri tahin ve pekmez bir kaç tanede cici bebe en sonda süt hrpsini blendıra çekip veriyorum.oğlum bi sene boyunca aynı boy kilodaydı geçen ay hem boyu hem kilosu arttı

Yok okadar değil de biberon bıraktık biz çok az yiyor sebze yemez çorba bile zorla içiriyorım 

önce (735 puan) tarafından

@geberikgelin neden o şekilde veriyorsun kilo alsın diyemi blendıra alıştığı için mi

önce (3,663 puan) tarafından

Asla yemek yemiyor canım.reddediyor sadece biberon içiyor.doktor doktor gezdik sonuç alamadık.ben en son böyle çözüm buldum

Alışkanlık yapmış 

0 oy
önce (23,940 puan) tarafından

Ahhhhhhhhh kelin ilacı olsa başına surer. Ben cinnet geçirme noktasına geldim. Gerçekten yıldim . Bıktim. Artık yemek yedirmek deyince midem bulaniyo gibi oluyo. Cidden psikolojim bozuldu. Benim kızım 28 aylık. Daha 10 kg yi yeni gördük. Valla üzülmekten bı hal oldum. Allah'a şükür sağlığı yerinde. Ama boyu kilosu yaşıtlarının çok gerisinde. Bu da aslında bir sağlık problemi. Herkes öyle diyerek beni teselli etmeye çalışıyor. Hattâ ben de kendimi ikna etmeye çalışıyorum ama çocuğum büyüme iğnesi falan vurulmak zorunda kalacak diye korkuyorum. Bilmiyorum valla yıldım. 

Hastalanmayan çocuk sayfası var ya. Orda bı atom tarifi var. Denesene bı. Benim kız yemiyor. Belki seninki yer. Tadı da efsane bişey. Ben kaşık kaşık yiyebilirim. Ama kilo alırım diye yemiyorum. Ayrıca doktor bize argivit focus tavsiye etti. Multivitamin. Sen de sor doktoruna. 

Canım yaptım ya 2 kavanoz yaptım bıraktım geçen yaz bilmiyorum sanki aman aman Bi. Değişiklik olmadı tabi ne kadar devam etmek. Lazım bilmiyorum. Tmm inceleyim cnm sorarım 

Ya sana ne sorcam. Senin çocuğun günde kaç kez kakasını yapıyor. Benimki bazen güzel yemek yese de hepsini çıkarıyor. Günde 3 kez kakasını yapıyor çok zaman. Kilo tutmuyor haliyle 

Günde iki. Kere falan yapıyo bnkife çok hareketli birde o yüzden de tutmuyor kilo 

Benimki de öyle ya

0 oy
önce (252 puan) tarafından

Tahlilleri yapıldımı? 

Ben bağışıklık güçlendirici veriyorum benim oğlumda zayıf 4.5 yaşında 15 kg ben sık sık yediriyorm yesin kilo almasada olur 

Bu ara yapılmadı canım 

Bağışıklık güçlendirici dediğin ne dostum 

0 oy
önce (3,648 puan) tarafından

Yemek yiyip kilo almıyorsa yapısı öyledir, ona bir çözüm yok. Ama asla yemek yemiyorsa kan değerlerine baktırın. 

Yok yiyor ama porsiyon çok az yiyor 

önce (3,648 puan) tarafından

Yapısı öyledir, bir sağlık sorunu yoksa fazla ısrar edip sıkmayın

0 oy

Dr tatar özün macununu kullandım üstüne iştahıda açıldı kiloda aldı bende minyon tipliyim artık takmıyorum o kadar 

0 oy
önce (538 puan) tarafından

Benımki 14-15 aylıktan 2 yaşına kadar hep 10 kiloydu hiç kilo almıyordu. İştahı da vardı yemek de yıyırdu. 2 aydır iştahta azalma var yemek zor yediriyorum kilo almış 11.500 kilo şuan çok mutluyum kilo aldı diye. Salmıştım artık bu  çocuj zayıf olacak diyrodum. Bı baktım kılo aldı üstelik yemeği azaltmışken enteresan 😁

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 239 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 396 göst.
28 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tinkirbelll (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 499 göst.

Kategoriler

1,482,845 soru

24,256,134 cevap

341,226 kullanıcı

...