0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (159 puan) tarafından
Kızlar slm

Annemle ara sira geriliriz.O cok panik herşeyi kolay kolay begenmez.Yaptigin bir seyi  takdir etmez.Ama onun yanında cok düşünür bizleri torunlarini.

1 hafta kadar once şehir disinda okuyan kardesime ev yemekleri gonderecekti.Benden bir tarif istedi.Verirken tarifi birden bağırdı. Kizinca kizdi diyorsun tarifi bana anlatana kadar kendim yaparim diye neden demiyorsun diye. Ama dinlese benim baska birsey yapmayi düşündüğümü surpriz yapmayi istedigimi.Neyse o bagirinca bende bagirdim kapattık telefonu.Ben yine yapacagim seyleri yaptim gonderdim kardesime.Erkek kardesime "Çokca yapmis eline sağlık " demiş.Ben küçüğüm arayim dedim.2 gün aradim telefonla açmadı.Bugün aradım dedimki "Hadi beni geçtim torunları icin arar insan.2 gün aradim ne açtın telefonu nede geri aradın  dedim.Annemse "Artik sen beni arama bende seni aramayım. Arayınca tartışıyoruz " dedi.Demek bu kadar kincisin dedim.Bendeki kin kimsede yok dedi. Sadece "tamam" dedim kapattım  telefonu.Siz benim yerimde olsaniz bundan sonra naparsiniz.Erkek kardesime diyorum annem böyle dedi diye bosver takma diyor.Kolay mı 

5 Cevaplar

0 oy
(229 puan) tarafından
Boswer arama ağırlığını koy madem sana kincisjn diyo arama o ararsa arasın aramasada boswer
(159 puan) tarafından
Annem kendi icin dedi ben kinciyim diye.Aslinda ortada bisey yok ama abartiyor
(229 puan) tarafından
Fazla arama bence haftada Bi iki kere ara çok arayınca anlaşmazlık oluyor
-Reklam-
0 oy
(3,575 puan) tarafından
Her gün her an iyi günümüzde olmayabiliriz. Annnenizin de öyle yoğun bi ana denk gelmiş. Yorulmuş belli ki. 

Araya zaman girince özleşirsiniz. Üzülmeyin. Annedir sonuçta. Dünyanın en zor şeyi. Arada olur öyle şeyler. Hiçbirimiz mükemmel değiliz. 
0 oy
(5,723 puan) tarafından
Bence çok sorun etme o annen. Çok sorunda yok bak bnmde yapım sivri bnde genelde biraz bagiririm ama annem olsa yine susuyorum bazen laf ediyorum ama a annem o bnm . Ne derse desin boşver bir iki gün arama sonra evine gt şöyle diyim biz ne kdr zor büyütüyoruz çocuklarımızı  onlarda bizo büyütürken bunları yaşamıştır bunu düşün hareket et
0 oy
(6,080 puan) tarafından
Bi süre bekle bence sinirine yenik düşme kinci vs lafları kötü olmuş keşke demeseydin anne sonuçta.. Anladığım kadarıyla aranız aslında çok iyi arada tartışmak doğal biraz özleyince yine ararsın yada arar.. Benim annemde dominant bir karakterdir ve dakiktir meslek hastalığı sanırım onunki bende hep geç kalan biraz daha işleri ağırdan alan kızıyım arada bizde tartışırız bazen dinlemez kızar kızar kapatır 2 gün sonra direk torunun videosunu atarım resmini atarım dayanamaz görüntülü arar barışırız :) 
(159 puan) tarafından
Ama ortada birsey yokken böyle yapmasi zoruma gidiyor cnm.Konuşunca agir konusuyor bazen.Tartisiriz hep ertesi gün ararim ben.Hatta kendiside kardeslerime derki ablanız tartisir ikinci gün  arar diye.Ama bende artık anlayıp dinlemesini istiyorum bağırmasını degil
(6,080 puan) tarafından
Bi süre sakinleşmek için bekle sonra bunu onunla konuşursun anne bazen kırıyorsun konuşurken diye
0 oy
(20,320 puan) tarafından
Gercekten arama ya aramayalim diyosa arama 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 369 göst.
11 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Canveannesi (1,469 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 353 göst.
25 Ekim 2022 Aile kategorisinde Hemsireanne (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 326 göst.
13 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Busra. Esen12 (4,060 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,225 göst.
5 Eylül 2018 Aile kategorisinde Zeliha Ö (2 puan) tarafından soruldu

406,593 soru

12,196,197 cevap

36,737 kullanıcı

...