Kızlar slm
Annemle ara sira geriliriz.O cok panik herşeyi kolay kolay begenmez.Yaptigin bir seyi takdir etmez.Ama onun yanında cok düşünür bizleri torunlarini.
1 hafta kadar once şehir disinda okuyan kardesime ev yemekleri gonderecekti.Benden bir tarif istedi.Verirken tarifi birden bağırdı. Kizinca kizdi diyorsun tarifi bana anlatana kadar kendim yaparim diye neden demiyorsun diye. Ama dinlese benim baska birsey yapmayi düşündüğümü surpriz yapmayi istedigimi.Neyse o bagirinca bende bagirdim kapattık telefonu.Ben yine yapacagim seyleri yaptim gonderdim kardesime.Erkek kardesime "Çokca yapmis eline sağlık " demiş.Ben küçüğüm arayim dedim.2 gün aradim telefonla açmadı.Bugün aradım dedimki "Hadi beni geçtim torunları icin arar insan.2 gün aradim ne açtın telefonu nede geri aradın dedim.Annemse "Artik sen beni arama bende seni aramayım. Arayınca tartışıyoruz " dedi.Demek bu kadar kincisin dedim.Bendeki kin kimsede yok dedi. Sadece "tamam" dedim kapattım telefonu.Siz benim yerimde olsaniz bundan sonra naparsiniz.Erkek kardesime diyorum annem böyle dedi diye bosver takma diyor.Kolay mı