Daha oncede ayni mevzudan 2kere ayriliktan döndük ailemin yanina gittim kaldım. Çok sahip çıktılar destek oldular çocuklarımın hatrina geri geldim. Dul olma fikri çok korkuttu beni.babam birkez daha biyle bişi olursa kizimi geri vermem dedi. Eşim evliligimizde çok iyi herkes imrenir parmakla gösterir ailemizi kahveye gitmez arkadas ortami yok heryere bizimle gitsin gezson yesin cok sever ama çok büyük bi sorunumuz var. Sosyamedya. Bir konuşma yakalamadım ama aramalarinda kadın profillerini denk geldi. Kavgalar ettik sadece baktım merak ettim dedi. Söz verdi ama yine yine yine. Bıktım... Yuvama kıyamıyorum çocuklarım analı babalı büyüsün istiyorum çalışıyorum aile yanina 2çocukla nasıl yaparım. Kendi cevrem arkadaşlarım var bana gelmek isteseler ben aile yanındayım. duzenimo bozmak korkutuyor beni. Çalışıyorum cocyklarima annem bakıyor zaten ama akşamları ailecek esimle oturmak bisiler paylaşmak cay içmek ailece bi markete bile gitmek insana mutluluk veriyor birdaha aile gibi hissedememek yalnızlık fikri cesaretimi kriyor bi ann babam var baska kimsemde yok ne bi abi ne amca ne dayı. Böylede devam edemiyorum çok cikmazdayimmm