Yine fikirlerimize ihtiyacım var.
Bugün görümcem bana mesaj attı cocuklari ilk defa birlikte parka goturecektik ki bizimle birlikte 3 kişi daha gelecekmiş onlar önce anlaşamışlar. Sonra bende katılım demişim ama ben öbür insanların geleceğini bilmiyordum hem onlar gelse nolur ki herkes kendi çocuğunun peşinde oyalanacakti sonuçta. Sabah görümcem bizimle gelecek olan kızlar senin gelmeni istemiyorlar… biz daha önce anlaşamıştık zaten sen gelme diye mesaj atmış. Bende sorun değil sen benim kızı da götür seninkiyle oynasınlar dedim. Yok ben mesuliyet alamam dedi. Kafam attı ama ben herzaman senin kızının mesuliyetini aldım her yere tek götürdüm herzaman bana geldi ve ben senin kızının halası bile değilim ki sen benim kızımın halasisin dedim. Karakter meselesi farklıyız sen ettin ben edemem dedi. Iyilik ettin şimdi yüzüme mi vuruyosun dedi hatta zoruma gitti nasıl böyle konuşuyorsun dedi. Okadar üzüldüm ki. Benim kız kardeşlerim kızıma deli olur ama çocukları yok benim de 1 tane var halasını. Kızıyla iyi anlasiyor yaa insan bir hala olarak 1 kere demezmi gel bende ye iç oyna kızım diye. 4 defa sormustur kızım hala sende oynayabilirmiyim diye her defasında hayır bugün olmaz cevabı aldı ve kızım bile sormaktan vazgeçti şimdide mesuliyet alamazmis. Bebekken yeğenimi yutturmadin diyor hala dedim ya kaç defa konuştuk bunu korona zamanıydı üstüne titredim bebekti tamam diyor şimdi yine bebekken tutturamadın dedim ben senin kızını çok tuttum sanki halası bile değilim ama her eglenceye götürdüm mesuliyet alamam demedim