Kızlar oğluma tablet TV telefon vs bugün itibariyle bıraktırma ya başladım gayet iyiydi yorucu geçti benim için sürekli aktivite vs ama olsun gün boyunca oynadık ettik uykusu çok sıkıntılı bir çocuk akşam saat 18:00 gibi uyumak ister bu yüzden gece uykuya dalma süresi uzar bugün uyutmadim biraz kitap okumaya çalıştım uyudu şimdi umarım kalkmaz çok huzursuz yatar yatağından kalkıp bizim yanımıza gelir aynı odadayiz ama uykusunda hep tedirgindir beni ister yanında bakalım bu süreç nasıl ilerlicek bizim için varmı böyle ekranı aza düşüren ve tamamen bıraktıran arkadaşlarım ne gibi değişiklikler yakaladınız benimle paylaşırsanız çok sevinirim benim için onun doğru yönlendirilmesi çok önemli dil problemi yaşayan bı çocuktu bir yıldır özel eğitim alıyordu benimde çok katkım oldu tâbi çok mücadele ettim şuan iyi gidiyoruz konuşması baya ilerledi dikkat dağınıklığı varmış özel eğitim hocamız öyle söyledi bı problem yoktu şimdiye kadar bizim rapor süremiz dolunca öğretmen çok şikayetlenmeye başladı diğerleri çok memnun iken biri sorun çıkarmaya başladı ottan sevenlerle yok eliyle oynuyor ayağıyla oynuyor falan okudunuz ettiniz fikrinizi alabilirmiyim