0 oy
1,231 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,941 puan) tarafından
İlk oğlumun adı kayın babamın adı ikinci oğlum kaynimin adı 3cuyude ortak koyduk şimdi hamiliyim kızım olacak adını masal koyuacam bunun la ilgili busuru post açtım 

Eşimin baba annesi vefat eti alah rahmet eylesin eşimin ailesi annasi bacıları

Kafasına girmişler babaanminizin adını köy masal da neymiş diye bı haftadır kavga ediyoruz .

Bide ismide güzel değil Fadime ana ismi .

Ben hamiliyken bu kadın bana dedkiki doguracaksan erkek doğur diyen kadının adını ne koyucam anlamadım ki .

Eşim bu doğunca sprel takacaz diye anlaştık kavga edince ben aileme gidecem diyince tamam sen koy dedi senin istediğin olsun dedi .

Ama bende sana spreli taktirmyacam dedi giti artık beynim yanid eror yaptı vala artık olmasa gizli twkacam doğumdan sonra o tktirmasa bile.

45 Cevaplar

0 oy
(514 puan) tarafından
Iyi aksamlar canim simdi bana kizanlar olucaktir ama bu durumu yasamus biri olarak duadan baska carem yoktu ve rabbimin izni ile dualarim bosa cikmadi interneten esimin bu konuda agzini dilini baglama duasi buldum o duayi kayinpederime kaynanama gorumcelerime kayinlarima ve esime hergun doguma kadar okudum ve rabbim oyle bir agizlarini bagladiki hepsi neye ugradigini sasirdi esim isim konusunu bana birakti 3 dogundada bu dauyi yaotim ucundede agizlarini rabbim bagladi dualar sayesinde egerki bi cikmazdaysan bu duayi tavsuye ederim ama egerki sorun yok okadr abartili deyil dersem yapma gunahi ilaki vardir 
(2,941 puan) tarafından
Dua nedir canim onu soylermisin
(514 puan) tarafından
Canim googleye gir esimin agzini dilini baglama duasi yaz ciakr bursuru cikiyor hangisi icine siniyor ise onu sec ve hamileligin boyunca uygula birde kimseye isim konusundn bahsetme sunu koyucm bunu koyucam deme onlari ilgilendirmez cocuk senin ve esinin onlarin deyil birdeozelikle dogumungeldigi gun dogumhane girmeden bu duayi yap gerisini rabbime birak
(2,941 puan) tarafından
Canım busuru var diyorsun sen hangisini yaptın
(514 puan) tarafından
Bismillahirrahmanirrahim “Summün bükmün umyün fehüm la yakilun" (Bakara 171. Ayet)
Bu ayetin Anlamı: onlar; kör, sağır, dilsizdirler ve onlar akılda etmezler.
(514 puan) tarafından
Bismillahirrahmanirrahim. Kul uhıye ileyye ennehüsteme'a neferun minelcinni fekalu inna semı'na kur'anen ‘aceben. (Burada dili bağlancak kişinin adı söylenir) Yehdiy ilerruşdi feamenna bihi ve len nuşrike bir abbina ehaden ve ennehu Teâlâ ceddu rabbina mettehaze sahıbeten ve la veleden ve ennehu kane yekulu sefiyhuna ‘alellahi şetatatan. Aksemtü aleyküm eyyühel mülukün nariyyeti vel havaiyyeti vel maiyeti vet türabiyyetil ardıyyetil ulviyyeti ves süfliyyeti bi hakkil kevakibis sebatis seyyarative bihakki suretil cinni ve bi hakki ahiyyen serahiyyen edunayi (Burada dili bağlancak kişinin adı söylenir). Esbautin ali seddayi ve bi hakki mehilin lamisin tamisin abisin vasikın gabisin vesevekin yabisin vesihabin kabisin Aksemtü aleyküm en tüsahhirali fülan ibni fülanete hatta ye'ti ileyye bil mehabeti vel meveddetivel ülfeti bila ihtiyarin ve la kararin bi ızzi ızzillahi ve bi nuri vechillahi ve bi hurmeti seyyidina Muhammed in sallallahü aleyhi ve selemle ve bi hurmeti bi elfi elfi la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim ve bi hurmeti Hazal ayatis serifeti vel esmail azimeti elvahan (3 defa okunacak) elacele (3 defa okunacak) essaate (3 defa okunacak) ve sallallahü ala seyyidinave nebiyyina ve Mevlana venuri ebsarinave kurrete uyunina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein
(514 puan) tarafından
Bu yoladigm uzun olani yaptim hergun ve dogumada giderkn yaptm diger ikisini de yaptm ama ara ara biraktm
-Reklam-
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Iyiki seni almislar sende cocuk yapmışsın sülaleyi senle yaşayacaklar heralde
(2,941 puan) tarafından
Bencede aynen
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Zaten istediklerini koymuşsun çocuklarına bütün çocuklarına onların sülalesinin ismini vermek zorunda değilsin yani ne saçma düşünce istediğini koy  spiralde izma falan istemiyorlar ki git taktir hissetmiyor bile zaten o anlamaz bile yani 
(2,941 puan) tarafından
Öyle yaoacam canım
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Bacıları çok biliyorsa kendileri doğursun koysun 
(2,941 puan) tarafından
Kendileri doğuruyor ama kendi bildiklerini yapıyorlar
0 oy
(1,919 puan) tarafından
Neyin kafasıni yasyr kız seninki
(1,919 puan) tarafından
Bu erkekler neden böyle ya off
(2,941 puan) tarafından
İşte anasinin egitemedini biz egitiyoruz gerçeği annesi halen egitiyirda bana karşı eğitiyor
(1,919 puan) tarafından
Aferm ona tövbe ya Allah akıl fikir ihsan eylesin
(2,941 puan) tarafından
Amin insalah canim ya
(1,919 puan) tarafından
İns cnm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 334 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (9,105 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,941 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 611 göst.
4 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
30 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Haniye_Irmak (12 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,812 soru

23,612,789 cevap

306,445 kullanıcı

...