Kızlar gerçekten öyle bir uyuşukluk var ki üzerim de anlatamam kalkıp çalışasım yok mesela eşim evdeyken kızımıza bakar çalışırım felan diyordum kızım uyuyunca çalışırım felan diyordum kitaplar felan aldım kpss zamanı kızım 1 yaşına yakın olcak hayırlısı ile şuan 2 aylık 3 e gircez ama kendimi öyle miskinleştirdim ki anlatamam gaza gelemedim bir türlü sizler nasıl çalışıyorsunuz motive oluyorsunuz diyorum defter kalem ortam ayarlıyım kendime motivasyon etsin
Valla hiçbir şekilde motive olamıyorum ben ona acaba söyle bi masa yapsan güzel defterler kalemler falan etkisi olur mu Allah yardımcın olsun ♥️
Ay ne olur bu konuda bilen yapabilen varsa bana da motivasyon versin üç yaşında bir kızım var ev işinden vakit kalmıyor ki ayrıca bir de üniversite okuyorum onlara mı çalışayım KPSS’ye mi çocukta sıkılıyor bir yere çıkmıyoruz park uzak bütün gün beraber oyun oynuyoruz ben ne zaman çalışacağım ben de kitap aldım benim hocamın hem soru bankası hem konu bankası ama plan yapamadım hangi saatte üniversitenin hangi saatte KPSS derslerini çalışacağıma dair o saatleri tutturamıyorum
1,495,230 soru
24,427,113 cevap
352,127 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın