0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (1,030 puan) tarafından

Kızlar gerçekten öyle bir uyuşukluk var ki üzerim de anlatamam kalkıp çalışasım yok mesela eşim evdeyken kızımıza bakar çalışırım felan diyordum kızım uyuyunca çalışırım felan diyordum kitaplar felan aldım kpss zamanı kızım 1 yaşına yakın olcak hayırlısı ile şuan 2 aylık 3 e gircez ama kendimi öyle miskinleştirdim ki anlatamam gaza gelemedim bir türlü :( sizler nasıl çalışıyorsunuz motive oluyorsunuz diyorum defter kalem ortam ayarlıyım kendime motivasyon etsin :(

7 Cevaplar

0 oy
(905 puan) tarafından
Kız benim postu görünce senin de mi aklina geldi kpss aksksjsjka
(1,030 puan) tarafından
Geldi valla aklımdaydı zaten ama çalışmaya gocunuyorum ya :(
Belki şurda iki motive eden sözler duyarım etrafım hep yapamazsın edemezsincilerle dolu :(
(905 puan) tarafından
Kız benimde bir ay sonra bebek gelicek hiç calisamicam. Eşim ailem herkes bana da diyor yapamazsın memur olmak kolay mı falan inşallah yuzlerini kizartiriz Allah herkesin emeğinin karşılığını versin insallahh bol atamalı bir yil olsn
-Reklam-
0 oy
(3,955 puan) tarafından
Zor Rabbim yardımcınız olsun
(1,030 puan) tarafından
Allah razı olsun diyorum nereye kadar böyle otur çalış zamanın varken sonra bir yorgunluk bir üşenme :(
(3,955 puan) tarafından
Bebeğinizin de size ihtiyacı var ona evet uyuduğunda yapılabilir gibi görünüyor ama o zaman sizin de dinlenmeniz gerekiyor ya da ev işleri bekliyor
(1,030 puan) tarafından
Ay evet uyuduğun da şunu yapayım ben de dinleneyim eşim saolsun gene çok yardımcım bu dönemde
0 oy
(1,531 puan) tarafından

Valla hiçbir şekilde motive olamıyorum ben ona :D acaba söyle bi masa yapsan güzel defterler kalemler falan etkisi olur mu Allah yardımcın olsun ♥️

(1,030 puan) tarafından
Ay evet canım ya bende onu düşünüyorum şöyle iştah açıcı bir ders ortamı :D
Kitapları alırken bir an önce gelsin çalışayım diye bakıyordum öyle duruyor kitaplar da
(1,531 puan) tarafından
Valla çok iyi anlıyorum :D ama bir an önce başla kuzum renkli not kağıtları al kendine masa lambani kur kocitonda kahve meyveyle destek olur sana ♥️
(1,030 puan) tarafından
Kocitom saolsun valla her şekil de yanım da bakalım yarın bir alışveriş yapmak lazım :D
0 oy
(2,553 puan) tarafından
Dört ay oldu coğrafya tarih vatandaşlık bitirdim alana girmicem normal P3 memurluk düşünüyorum hergun hiç calisamazsam dört saat zamanımı ayırdım bu bana yeterli oluyor dört saati genel olarak sabah iki saat akşam iki saat olarak konumlandırdm ama ekstra ekledigim saatler de oluyor tabi . Hiç bir seyden de eksik kalmadm eşimle gezme olsun arkadaşlarımla olsun hepsini de yapıyorum bunlar bana daha iyi geliyor aslında misal arkadaşım hadi çık bı kahve içelim diyor biraz oturuyorum kafam dağılıyor kahve zaten uykumu dağıtıyor ki kızımda orda arkadaşlarıyla oynuyor hem ona hem bana iyi geliyor. En büyük destekçim eşim diyebilirim hergun sordu ne çalıştığımi konular üzerinde konuştuk derken dört ayı geri de bıraktım inşallah bundan sonra da bu azimle devam edebilirim. Bende kitaplar soru bankaları aldım video dersler izliyorum 
(1,030 puan) tarafından
Ay ne güzel eşinizden Allah(C.c) razı olsun kızınız büyük sanırım benim kızçem daha 2 aylık 3 e gircez Allah'ın izni ile benim eşim de saolsun çok destekçi ev işi olsun kızımız olsun yardım ediyor ben kendim de o motiveyi bir türlü bulamıyorum ama dediğiniz gibi yapabilirim öğlen uykusunda 2 saat gece uyurken de 3 saat te bir emzirme yap dedi doktorumuz bu bazen 4 oluyor gece 2 saat sonra emzirip yatarım güzel bir düzen kurmuşsunuz maşallah
(2,553 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında şükür benimle oturup anne ders diyor ona da kalemler kitaplar aldık kendince boyama yapıyor çiziyor resmleri anlatıyor falan derken eşim evde yokken beraber çalışıyoruz . Temelin biraz varsa iki saat iki saat ayırarak çalışmaya başlayabilirsin canm .
(233 puan) tarafından
Bugün başlasak lisans için yetişir mi sizce
(2,553 puan) tarafından
Temmuz  da sınav 7 ay kadar süre var neden yeterli olmasn düzenli ve verimli çalışmayla herşey mümkün. Hadi bugün bı start verelim başlayalım bende genel tekrar yapicam sizlerle beraber baştan başlamış olurum hem ara ara iletisimimizi koparmayalm ne çalıştık ne kadar çalıştık birbirimizi kontrol edelim olmaz mı
(233 puan) tarafından
Süper olur canım başladım hemen
(2,553 puan) tarafından
Ne güzel inşallah azmimiz daim olsun :)
(233 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(140 puan) tarafından

Ay ne olur bu konuda  bilen yapabilen varsa bana da motivasyon versin üç yaşında bir kızım var ev işinden vakit kalmıyor ki ayrıca bir de üniversite okuyorum onlara mı çalışayım KPSS’ye mi çocukta sıkılıyor bir yere çıkmıyoruz park uzak bütün gün beraber oyun oynuyoruz ben ne zaman çalışacağım  ben de kitap aldım benim hocamın hem soru bankası hem konu bankası ama plan yapamadım hangi saatte üniversitenin hangi saatte KPSS derslerini çalışacağıma dair o saatleri tutturamıyorum  :) 

(1,030 puan) tarafından
Heheheh sen de aramıza hoş geldin b kızın gene büyük benim ki 2 aylık 3 e gircez hayırlısıyla  aslında uyuduğun da yapayım diyorum bu sefer o iş bu iş en iyisi yarın bir alışverişe çıkıp evde ki yapmam gerekn işleri halledip aklım da bir şey kalmadan yapmak :D
(140 puan) tarafından
Hoşgördüm :) olmuyor valla evdeki eksiklerimi de tamamladım kitaptaki eksiklerimi de tamamladım masa düzenimi de kurdum motive olmak için sosyal medyadaki gibi kitabın başına mum koydum gece lambası koydum yok :)))))) youtubede görüyorum KPSS ders videolarını halbuki ne kadar da kolay çalışıyorlar :)
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Bacım kendini güdülemen lazım. Güdülenme gerçekten önemli. Misal kimi kitap ala ala hevese gelir kimi defter kalem aşığıdır aldıkça çalışası gelir. Ben defter kalem aşığıyım gördüğüm beğendiğim her kalemi defteri almak isterim.  Böyle yapa yapa çalışma isteğim de gelir. Sevdiğin hocalardan ders dinle mesela bir de.  Böyle düz düz anlatan değil anlatırken eğlendiren. Bir de kendine günlük hedef koy. Ajanda al mesela renkli kalemler falan yaz geceden gün içinde Mutlaka o konu ve soruları bitir. Bölümün ne bu arada? Türkçe çok önemli onu sakın atlama.
(1,030 puan) tarafından
Ay en sevdiğim defter ajanda inan çok hoşuma gidiyor kendime ortam hazırlamam lazım yarın deniyeceğim bunu  böyle renkli figürlü şeyler çok hoşuma gider :D şıngır şıngır biri değilim ama defter de kalem de çok severim :D
(2,147 puan) tarafından
Al bak sen güdülenme gerçekten işe yarıyor  :)
(233 puan) tarafından
Hocam sizin bölüm ne
(2,147 puan) tarafından
Türk dili ve edebiyatı canım
0 oy
(1,538 puan) tarafından
Motivasyon değilim hergun bugün çalışırım diyorum ama totomu kaldıramıyorum yerinden 
(2,529 puan) tarafından
Ben çocuk uyudugunda çalışıyordum çocuk uykuyu bıraktı erken kalkıyorum oda erken kalkıyor valla vakit hiç yok yani varda yok ama hergun alan çalışıyorum online derse kayıt oldum bilemiyorum düzen şart kpssde
(1,538 puan) tarafından
Ben nerede de işteyim çalışıyorum 45 saat işlerinde kalan kısımda ders mi ev mi bebe mi çok zor
(1,030 puan) tarafından
Bir totosunu kaldıramayan benn :D
Gerçekten üşengeçlikten başka değil yani ev işini yap et yorul otur böyle
(1,538 puan) tarafından
İşten gel iş yorgunluğu evde ev yorgunluğu aynn vallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Bla Bla bla (483 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (551 puan) tarafından soruldu

406,302 soru

12,181,839 cevap

36,682 kullanıcı

...