0 oy
924 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
Eşim parasını kuruşu kuruşuna hesap eder ama hiç cebinde para bırakmaz bütün parası bendedir evin hesabı kitabı herşeyi bende ama dediğim gibi kuruşu kuruşuna hesap eder eğer yemediği bir şeyi aldiysam ben olsam almazdım fiyatını söyler cebimde kalırdı param diye bende sen yemiyorsan ben yiyorum derim ben asla et balık vs tukete bilen birisi değilim hiç yiyemem birgün canım dürüm çekti carsadan eve gelirken dürüm aldım eve geldim eşim evdeydi ve ayran yaptım beraber tam yiyorduk bir lokma iki lokma derken ne kadar a aldin diye sordu bende fiyatını söyledim buna bu kadar para verilmezdi ben olsam vermezdim vs bir sürü laf söyledi işte bende yutkuna yutkuna yedim çok zoruma gitti bu güne kadar hicbirsey bu kadar zoruma gitmemişti hala aklıma geldikce ağlamak istiyorum 

25 Cevaplar

0 oy
(1,463 puan) tarafından
Ben o söylediği laftan sonra asla yemezdim ay ne kadar kötü bı his 
-Reklam-
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Ben olsam  derdım  mezara mi götürecen  parayı. 
0 oy
(511 puan) tarafından
Hicmi utanmadi o yemegi sana fazla gordugu icin 
(33 puan) tarafından
Ona sorarsan utanılacak birşey yapmadı sadece o yorum yaptı benim yerimde o olsa almaz di diye sesli düşünüyor ve bunun doğru olduğunu her zaman savunur bunun gibi bir sürü olay yaşadım
(511 puan) tarafından
Cok ayip baska dicek sozum yok esinize sizdn utanmali bu konusmsyi yaptigi icin
0 oy
tarafından
Ben yerim bak afiyetle de yiyorum derdim bitirirdim hatta sen yeme şimdi yutamazsın onuda bana ver derdim ne cins ya boşver bak sen  o an cevabını vermezsen hep böyle olur bizde yeni evlrndigimiz zamanlar maddi sıkıntımız vardı ama ailesi gelirdi çavuş bize ne yedirecen derdi ya da kredi kartıyla ablasını yemeğe götürürdü ben hep kiyamazdim onlar misafir olsun derdim bak şimdi keyfime bakıyorum küçük bir yerdeyiz merkeze her gittiğimizde kahvaltı ve yemek yer öyle döneriz o da bazen der pahalı falan bir de hamileyim ki hamile değilken de gider yerdik olsun derim ben açım derim kendi hamburger yemez biz kızımla oturur yeriz o da bixe bakar sende çiğköfte al.kendine akşam yemek yapamam derim yani bu kadar alttan alma keyfine bak boşver 
0 oy
(136,706 puan) tarafından
iste bu gibi durumlara dusmemek ici  kadinun calisip kendi parasini kazanmasi sart☹️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 189 göst.
7 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
29 cevap 1,438 göst.
0 oy
32 cevap 1,272 göst.
0 oy
4 cevap 168 göst.
17 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havin06 (2,693 puan) tarafından soruldu

413,343 soru

12,444,631 cevap

46,120 kullanıcı

Kategoriler

...