Ben kadının ne kadar terbiyesiz olduğunu şurada başlayıp anlatsam destan olur ve küfür edersiniz. Kadın beni o kadar köle olarak görüyor ve babamın hayrına sonsuz fedakarlık yapmamı istiyor ki döndürmediği dolap girmediği bukalemun rengi kalmadı, peşimi de bırakmadı yalanlarla manipülasyonlarla beni kandırıp ders verdirmeye çalıştı ama çok komik bir paraya piyasa altı... Kabul etmemiştim kendi fiyatımı söyledim mecbur kabul etti beni istediği için ama yine de piyasa aldında kaldı şuan Ocak zammı zamanı geldi olay orada patladı artık .. İnanın yaşadıklarımı anlatmaya mecalim bile kalmadı başım o kadar ağrıyor ki.... Dilenci gibi yalvarıyordu piyasa altına çalışmam için , benim söylemediğim şeyleri söyledim gibi yalan söylüyordu bana, ama geçim sıkıntısı yaşadığını ( zaten yaşamıyor) kabul etmeyeyip üste çıkacak kadar da kibirliydi. Şimdi de Ocak zammı yaptım ( zaten çok sorunlu bir çocuğu var kendisi de psikoterapi alması gereken çocuğuna ciddi zarar veren birisi) kendimi köle gibi hissetmeyeceğim minimum miktarı söyledim. Etmediği hakaret kalmadı bana bu nasıl insan insan mı bu , bu kadar çirkin üsluba 5 bin lira verme teklif etseler gitmem ben bu nedir....
Anadolu irfanı kalmamış öğretmene saygı kalmamış, elimi verdiğimde kolumu kaptırıyorum... İyilik de yaramıyor sanki şu bebekli halimle sonsuz fedakarlık yapmak zorundayım et bile alınmaz fiyata...En iyi eğitim fakültesinden mezun hala kendini geliştiren başarılı bir öğretmenim gördüğüm muamele mülteci Afganlara yapılan işçi muamelesi, bu nasıl bir terbiyesizlik, insanı gerçekten meslekten soğutuyorlar, arkadaşlarım da ben gibi atandılar, hepsi çok mutsuz, korkunç profilde veliler ve öğrenciler var, biz nasıl bu kadar berbat bir hale geldik ülkecek... Cahillikte boğuluyorlar görüyorum kendilerine faydaları yok, bize ve motivasyonumuza da zarar veriyorlar.... Helikopter ebeveyn modelleri... Kendi elleriyle her zaman haklı olan narsist çocuklar yetiştirip zehirliyorlar... Dersi nasıl anlatacağımıza kadar işimize karışıp bir de utanmadan kendi halletine bakmadan bizim değerimizi biçiyorlar.... Ben... Artık diyecek hiçbir şey bulamıyorum... Toparlayamadım çok üzgünüm, başım çok ağrıyor şuan...