Haftada bi gun kadin geliyo. Toz ,ince temizlik. Haftasonu 1 gunde ben ustten yapiyorum.
Robot supurgem var hergun aciyorum.
Pazar yemek yaparim,pazartesi -sali yeriz,carsaamba genelde siparis veririz ama yine bi yemekte yaparim ya da hazirlarim ertesi gune pisirilcek ,persembe-cuma da onu yeriz. Buzlugumda kavurma, haslanmis nohut-kurufasulye,manti,iclikofte,sulu kofte icin minik kofteler,normal kofte falan olur genelde. Kemik suyu mutlaka olur.
Cocugu uyuturken esim evin daginikligini toplar. Uyuduktan sonra da genelde makinaya camasir at,katla,yerlestir islerini yaparim. Bu tarz bi isim yoksa da 1 tane mutfak veya yatak odasindan cekmek veya dolap ici duzenlerim. Bazi aksamlarda dusa girmeden banyoyu temizler oyle dusa geririm. Ama cocuk uyuduktan sonra maksimum 1 saat genelde yarim saat is gorurum. Kurutmam var bu da camasir acisindan buyuk kolaylik. Tabi bi de ben en gec 5 te evde olurum. Yine de yetisemiyorum ama boyle kalip bi duzenimiz var. Bi de evde ki kalabaligi ,kullanmadiklarimizi vs attim evi daginik ve pis gosteriyodu hem bu sekil iste kolay bitiyo.