17 gün önce 21 aralıkta doğum yaptım kilosu az diye küveze aldılar 3-4 gün sonra enfeksiyon çıktı kanında crp değeri çok yükselmiş o gün bu gündür hastanede çarşamba günü sevk verdiler denizliye ben uşakta yaşıyorum bir kere kucağıma alamadım kokusunu duyamadım denizlide kalıcak kimsem olmadığı için uşağa geri döndük yabancı memlekette çocuğumu bırakıp geldim o kadar kötü hissediyorum ki kendimi kucağım bomboş hastaneden boş çıkmak çocupumu orda bırakıp gelmek o kadar zor ki birde bu dönemde kardeşim dediğim. İnsanlardan destek görememek arkadaşıma bebeğim hastaneden çıkınca ilk gün kimseye vermiycem hasret gidericem demiştim ona alınıp günlerce yazmadı benim çocuğum orda canıyla uğraşırken arkadaşımın trip yapması çok zoruma gitti komple muhabbeti kestim onunla napıvağımı bilmiyorum elimden bişi gelmiyo evde duvarlar üstüme üstüme geliyor kimseyle konuşmak bile istemiyorum sağolsun eşim her zaman yanımda güldürmek için elinden geleni yapıyo biraz uzun ve karışık oldu kusura bakmayın ama sizden başka anlatıcak kimse bulamadım hakkınızı helal edin