Arkadaşlar. 3. Ayı bitirdik 4. Aydan 13 gün aldık. Bir günümüz şöyle geçiyor;
Sabah 07:30 gibi uyanıyor eşimle aramıza koyup kendi kendine aguluyor ve bizim uykumuzu açıyor. Zaten biz de 08:00 de kalkıyoruz. Kahvaltı vs sonra eşim gidiyor. Oğlumun uykusu geliyor emzirip yatırıyorum. Tam 1 saat uyuyor. O süre içinde evin işlerini yapıyorum. Uyanıyor emziriyorum oyun oynatmak yüz üstü egzersizleri oyun halısına koyuyorum ama durmuyor gözlerini ovusturuyor. Yine uyutuyorum yine tam 1 saat sonra meme uyanıyor oyun oynatmak istoyorum yine ama durmuyor. Ne zaman babası içeri giriyor sesini mi aliyor neyse o zamn tam uyanıyor ve 23:00 12:00 01:00 e kadar uyumuyor. Normalde yemek temizlik yaptığım zamanlarda hep berabrr yaparız ne yaptığımı anlayirim konusurz onla vs vs. Akşam uyuduğu zaman ise sabaha kadar her saat başı kalkıp meme yer ve uykuya geri döner. Uykusu doğduğundan beri hep aynı her saat başı uyanıyor. Sütüm yetiyor. Kilo alımı gelişimi çok yerinde. Ama bu her saat başı uyanması beni çok zorluyor. Bir de gündüz uyuyayım diyorum bu sefer o uyumakta direniyor veya 15 dakka da bir uyanıyor. Normal mi? Ben çok yoruldum gündüz rahatım ama akşam olan oluyor. Akşama kadar evin isi yemek ütü çamaşır derken aşırı yoruluyorum. Akşam da uyumadı mi sinir krizleri geçiriyorum.