0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evet kızlar ne işle uğraşıyorsunuz ve yeni yıldan iş konusundaki beklentileriniz nedir : ))

15 Cevaplar

0 oy
(1,209 puan) tarafından
Öğretmenim yeni yilda da atanmak isterdim
tarafından
Hadi bakalım bol şans:)))
(600 puan) tarafından
Ay inşallah atanirsin . Atama bekleyen bütün hemcinslerim inşallah tez zamanda atanır ❣️
-Reklam-
0 oy
(1,531 puan) tarafından

Hamileyim:D sağlıcakla ana olmak istiyorum :D:D

tarafından
Süper, en kutsal meslek:)))
(232 puan) tarafından
Yeni mi bebişin ne kadarlij
(1,531 puan) tarafından
13 haftalık kuzum :)
(232 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
(2,654 puan) tarafından
Üniversite son sınıf öğrencisiyim maalesef dondurdum bu sene. Ama özel ders veriyorum.
tarafından
Gayet iyi umarım okulu da en kısa zamanda bitirirsin:)))
(2,654 puan) tarafından
Öyle olacak canım inşallah
0 oy
(1,320 puan) tarafından
Öğretmenim şu an doğum iznindeyim. Nisan Haziran 2 ay calisicam sadece. Eylül de ücretsiz izne cikicam inş bu sene çalışmıyor sayılırım bebek büyüteceğim 
tarafından
Hadi bakalım kolay gelsin sağlıkla büyütün:)))
0 oy
tarafından
Öğretmenim ve ilk defa bugün lanet ettim bu mesleği yaptığıma tek beklentim veli denen illetleri Bi temiz dövmek ve çocuklarını okula almamak 
tarafından
Uyarı verende kesin çocuğunu başından atan cahil surusundeki velilerdendir cesareti varsa uyarı vermek yerine çıkıp yoruma gelsin söylesin
(334 puan) tarafından
Ahaahha çok güldüm cevaba :D uyarı ne alaka:D
(1,245 puan) tarafından
Uyarı niye verilmiş ki bu arada sorun neydi veliyle ilgili
tarafından
Ben ozel egitimciyim Yeni veli dün geldi çocuğu maalesef ki ağır grubunda üstelik çok güçlü ve saldırgan bunun yanında serebral palsi ve epilepsi var cocukta diğer 5 öğrencim hafif orta arasi düzeyde bu maalesef ki ağır ve sınıfta eğitime uygun değil birebir yada evde eğitime çok daha uygun veli birebir egitim isteyince sadece pazartesi günleri öğleden sonra boş günümüz olduğu o gün olabileceğini söyledim bana tamam siz nasıl derseniz diyen kadın bugün beni şikayet etmiş ilk günden böyle bisey söylenir mi benim çocuğum egitim alamayacaksa okuldan alayim gelmesin okula diye idarw alttan alttan laf soktu bana 1 gün daha bekleseydin diye tabi bekleseydimde diger 5 cocugun kafasini gozunu yarsaydi kendileri degil ben ugrasacaktim velilerle çocuğa doğru egitim vermekken amacim gördüğüm muameleye bak
tarafından
Ya harika bir iş ve aynı zamanda çok sabır gerektiriyor.. Belli riskleri görüp o şekilde aksiyon almışsın daha anlayış gösterilebilirdi fakat çocuğun ailesi de çok üzülüyor olabilir bu duruma... Ama kendini üzmemeni tavsiye ederim her iş ortamında benzer sorunlar yaşanıyor, genel olarak seni mutsuz etmesine izin verme bence.. Diğer sorularımı da yanıtlar mısın örtmenim:)))
0 oy
(87 puan) tarafından

Öğretmenim. Şu an izindeyim . Evladıma sağsalim kavuşup sonra da öğrencilerime kavusmaktir beklentim:)

tarafından
Harika umarım istediğin gibi olur her şey: ))))
(87 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(422 puan) tarafından
Hemsireyim ama çalışmıyorum hamileyim meslekten soğudum biraz pek çalışmak istemiyorum benim gibi olan var mı :)
tarafından
Anlıyorum bazen şartlar olumsuz olabiliyor ki çok sabır isteyen bir meslek bence
(422 puan) tarafından
Evet sabır fedakarlık hoşgörü istiyor çokça dikkat tabiki insan sağlığı neticede her şeyin hayirlisi olsun inşallah
0 oy
(390 puan) tarafından
Veteriner hekimim ama şuan çalışmıyorm kızıma bakıyorum 
tarafından
Harikaa:))
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Ben de kamuda memurum. İnşallah müdür olurum bu sene sjsjsj
tarafından
Hadi bakalım var mı görevde yükselme sınavı falan bu yıl:)))
(9,109 puan) tarafından
Yani genelde her yıl oluyor hemen hemen ama kısmet bakalim. Mart'ta belli olur.
tarafından
Hadi bakalım şimdiden başarılar müdüre hanım:))) diğer sorularımı da yanıtlar mısın:))
0 oy
tarafından

Emekliyim hiç bir beklentimde yok sanırım ama bı ev almayı çok istiyorum 

tarafından
Hadi bakalım yeni yıl sana ev, araba, gönlündekileri getirsin:))) Eyt'den mi faydalandın ?
tarafından
Benimki malulen emeklilik cnm 28 yaşındayım daha eyt için çok erken
0 oy
(1,245 puan) tarafından
Ev hanımı 2 çocuk bakıyorum yeni yılda üçüncü gelecek inşallah yeniyildan beklentim daha kendini bilen kararli ve eğitimli okuyan bı anne olmak çok okumak gezmek görmek öğrenmek ve çocuklarıma bunları aktarabilmek ve en önemlisi dinime dahada bağlanmak 
tarafından
Harika umarım hepsi istediğin gibi olur:))))
(1,245 puan) tarafından
Teşekkürler canm seninde isteklerinin gerçekleştiği bir yıl olması dileğiyle
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Lise ögretmeniyim meslegimi seviyorum. Emekli olana kadar ögretmenim:)
tarafından
Harika, tadını çıkarın öyleyse:)))
0 oy
(1,202 puan) tarafından
Ev hanımıyım yeni yıldan beklentim güzel bi iş ve para bekliyorum 
tarafından
Umarım bol para ve kariyerli bir yıl olur:)))
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Matematik öğretmeniyim, afla döndüğüm yüksek lisansımi bitirmek istiyorum. Tez yazıyorum şu an ve az kaldı. İnşallah bu sene bitirmek istiyorum 
tarafından
Süper... Tez yazmak biraz yorucu ama insana kattıkları da çok:)) Kolay gelsin
0 oy
(1,205 puan) tarafından
4 yıldır instagram üzerinden çocuk odası tablo ve ahşap oyuncak ürünler satıyorum cnm aynı zamanda trendyoldanda satıyorum:)) mesleğim grafikerlik 
tarafından
Süper, bol kazançlar diliyorumm:)))

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 307 göst.
27 Ekim 2021 Diğer kategorisinde &Kuzeyim& (1,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 197 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 441 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Miracin annesi (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 372 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Es25 (3,813 puan) tarafından soruldu

404,029 soru

12,103,540 cevap

36,421 kullanıcı

...