0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
Kizlar iki yaşında oğlum.var 45 günlük bebeğim de var konteynirda kalıyoruz deprem bölgesindeyiz tek oda.bebegi uyutuyorum.buyuk oğlum oynarken aşırı hırçın bagiriyo sesli oynuyo.yani sesten de bebeğim uyuyamiyor ve ben çok yoruldum ne yapabilirim kizlar.cozumu olan varmı.boyama falan yaptramadim yırtıp atiyor kitap defter tablet kalemli yazılan aldım kırdı gundz uykusu da yok çok zorlaniyorum

4 Cevaplar

0 oy
(3,297 puan) tarafından
Seste uyumaya alıştır küçüğü başka çaren yok Allah yardımcın olsun 
(68 puan) tarafından
Alışamadı 45 gündür son zamanlar iyce uyanır oldu tam dalıyor uyanıyor derin uyuyamiyor
tarafından
Bence bu çözüm değil. Ses ile uyumaya alışsa bile ani ses karşısında mutlaka uyanır ve moro refleksi gösterir. Bu refleks zamanla kaybolur ancak uyurken duyulan ani sese yetişkin insan bile uyanır. Büyük oğlunun davranışlarına düzenleme getirmesi gerek diye düşünüyorum. Küçük bebeğin uykuya çok ihtiyacı var.
(3,297 puan) tarafından
2 yas sendromu varsa zoe
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kıskançlık döneminde anladığım kadarıyla. Kardeşi ile ortak ilgilenmeye çalış 
(68 puan) tarafından
Evet kıskanıyor ama ilgilenmeme de olanak sağlamiyor kendisiyle.vurma kırma oynamak istiyor başka türlü şeylere odaklanmiyor
0 oy
(349 puan) tarafından
Benimde biri 5 diğeri 3 aylık kızım var aynı durumdayiz bizimde bir oda bize ait aile ile beraber yaşıyoruz tek çözüm büyüğünü önce yatırıp sonra küçüğüne sıra gelmesi lazım ben öyle yapıyorum yoksa uyandırıyor kardeşini 
(68 puan) tarafından
Asla uyutamıyorum gundz uykusu yok epeydir zaten hem hangi birinde onu uyutabiliriz.sabah erken kalkıyor gece geç yatıyor gündüz uykusu yapmıyor çok zor bir çocuk yemek falan çok zor yediriyorum
0 oy
(18,447 puan) tarafından
Yapabileceğin bişey yok malesef. Büyüğü de aynı saatte uyutursan ancak öyle 
(68 puan) tarafından
Malesef uyumuyor ya ne denesem uyutamıyorum epeydir gündüz uykusu yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 109 göst.
12 Ağustos 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 91 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kubra_87 (725 puan) tarafından soruldu