İyiki özele gitmişim Dr çok titiz dikkatli birisiydi. 3 aylıkken doktoruma gittim.Rahim Ağzı kısalığı varmış fark etmese iş yerinde erkenden doğururdum belki de. son zamanlarda da hep gece gündüz çağırdı aradı gece mesaj attı durumu sordu peşini bırakmıyo hastasının bu doktorun kendinden yaptığı ekstra şeyler de var bazı zamanlar ücretsiz kontrole çağırdı. Doğum zamanı zaten hastanedeydi kendinden başka kimseye dokundurmadı doğum sonrası hemşireleri yönlendirdi.doğum sonrası ilk ayağa kalkmamda iki hemşire yardımcı oldu giyinmem için başkası yardım etti herşeyimi giydirdi odama çıkarttı . Ağrım vardı doktoru aradım hemen hemşire gelip iğne yaptı foto çekimi doğumda başladı misafir ikram oda süsleme ücrete dahildi bize de hatıra kaldı . Devlete de gidebilirdim memnun kadar olmayan da var . Bir kere gittim ve orta beni ürküttü çok pisti oda çöp folu benden önce kanaması olan hasta vardı o cıkınca beni aldı kanlı yere yat dedi doktor seni bilmiyo tanımıyo bişey olsa ulaşabilcek birisi olması iyiydi . Tercih meselesi içim daha rahat etti böyle