0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde (2,941 puan) tarafından
Biz kayın babamla konuşuyoruz aslında aramızda bişey yok  görümcem sadece sevgilisine yıl başı hediyesi alacaktı benim karta para yoktu bana söyledi bende para yok dedim ...

Olunca al dedi bide aileden gizli telefon kulaniyor hediyede gizli gelecek oda benim evime gelecek ben ona goturecem hadi eşim görse ben eşime neiydecem bide isimli yani düşünün parqyida benim vermemi istedi sen ver elime geçerse verim hiç bir zaman vermedi ona aldıklarını biel parasını vermedi kaldiki sevgilisine ....

Bu bana küstü konuşmuyoruz bu görünce tum bacilarini kayın baba mi kaynanamı doldurmus herkes konuşmuyor ama kimse nedeni bilmiyor tabi alah bioir ne dediyse hakimda ......

Yıl başında kaynanam güle gitim şeker getirdiler bı kapta coxukalrim da cebine koydu kayananm delirdi hepsini aldınız diye en fazla 10 şeker etmez yani dusunun bide bı şekeri kıskandı cimri kadın .

Ben artık oraya gitmiyirum bu görümcemde kaynanamdan ....

Bugün kayın babam geldi benle konuşmadı oğlumu çağırdı gel seni goturecem bana bile danışmanı oğlum koştu dedesine giti çok sinir oldum  tamam dedise bile öyle olmaması lazım bişey deseydim kavga edecektim ...

Sustum çocuk halen orda eşim işte eşimi aradim eşim kalsın diyor herkes rahat ya bu ne anlamadim

7 Cevaplar

+5 oy
(11,786 puan) tarafından

Alla peygamber sabrı var sizde ne diye susuyorsun sorsana 

Hadi görümcem sevgilisine hediye almadım diye küstü siz ne diye küstünüz diye sorardım 

Çocuğu da göndermezdim önce anasını insan yerine koysun da 

Benim kuyumu kazıcak ben susacam 
(5,964 puan) tarafından
++++ canım
-Reklam-
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Sende herkese herseyi anlat bence çocuğuda senden izinsiz çağırıp götürmesi tuhaf olmuş 
(2,941 puan) tarafından
Ay ne anlatım canim ya güya sır diyor aramzda dedi kimse bilmesin dedi yani alahindan bulsun alaha havele ediyorum
(3,282 puan) tarafından
Görümce görmeyim ömrümce yani valla
(1,376 puan) tarafından
Büyük ihtimalle korktu yengem herkese söyleyecek diye ondan küstü
(2,941 puan) tarafından
Kız inanki özel birisi düşünün yani özel dediysem ayakalri tutmuyor desteksiz ama beyni zehir gibi mübarek yani
(2,941 puan) tarafından
Yok o korkmaz çünkü her türlü kendini çıkartır beni bana iftira atar o yüzden kuştur korkarsa kusmezxi
(1,376 puan) tarafından
Bilemedim canım
0 oy
(14,608 puan) tarafından
Sen doğru olanı yapmışsın. Suçlu sen olmuşsun. Şimdi söylesen belki iftira atıyor bile diyebilirler. 
(2,941 puan) tarafından
Aynen öyle canim ben ne desem el kızı oldum ama kendi tarfi ona ona inarkar
0 oy
(1,376 puan) tarafından
Canım yanlış anlamada anlamadan dinlemeden kusmusler bide kaynanam şekeri kıskandı diyorsun içim rahat etmezdi benim gondermezdim isterse çıkarsınlar kavga
(2,941 puan) tarafından
Haklısın canım oğlum zıpladı ben gidecem gidecem şimdi birakmasaydin kayın babam diyecek sen kimsin torununu kiskaniyorsun vermiyorsun bide geldi bugün evin önünde bağırıp çağırdı inanki öyle bı bagiriyorki komşular bile duyiruo sinirli sinirli bu kadar sinirlysen gelemk istemiyirsan çocuğumu ne yapacan
0 oy
(4,531 puan) tarafından
Ay sakın sevgili işine karisma görümcem bana söylemiyordu ben zorla öğrendim (telefonuna baktım gizlice ) bana kızmis ama belli etmedi sadece bidaha yapma dedi ben öğrendim bunu kimseye bişi demedim beni kandırdı istemeye gelecekler diye oğlan da eşimle kavgalı bunlar hoşnut değil aileden neyse kız 1 aya kalmaz kaçsin sabah kaynana geldi kalk gelin eda yok herif bana diyor senin haber varmiydi git canım saçmalama bana bişi demedi dedim Zor şer ikna ettik yani sakın aman diyim karışma küsen kussun ha bı yokla gorumceni derdin ney herkese herşeyi anlatım mi gibisiden bakalım tavrı ne olacak ona göre hareket et sende ondan cazgır ol ne var yani 
(2,941 puan) tarafından
Ay ben onun günahına girmek istemiyorum sonuçta bekar birisi ama çok fena birisi alahindan bulsun başka bişey demiyorum
0 oy
tarafından
Benim kayinbabam gelip mükemmel baba kız gibi bile olsan benim çocuğumu bana danışmadan alıp götüremez oğlum 21 aylık 1 kez benden ayrı gitmedi oraya ki bu zaman kadar hiç küslük barislik biseyimiz olmadı tartismalarimiz oluyo yapan değil ama iyiyiz yani Allah için bişey diyemem ki hepsinde tek tek haklısın 
(2,941 puan) tarafından
Evet haklıyım keşke gondermesemiydim
0 oy
(19,512 puan) tarafından
Valla büyük kavga çıkartırım gerekirse sorun bakalım kızınıza niye küsmüş a sevgilisine hediye almamışım diye derim hele de mesaj kaydı falan varsa yakar geçerim ortalığı 
(2,941 puan) tarafından
Kız asıl bütün açığını çıkartırım da neyse diyorum bekar bide pis pis kötü dualar ediyor insanlara banada böyle dua eder kıymetlisi benden beter olsun der mesela alaha havele ederim onu yok bana Kontur yükle yok sevgilime hediye al yok telefon al yok kıyafet al bana yok makyaj al yok iç çamaşıri yok buraya gelirken kek börek pasta yap yokta yok okadar şey istiyorum herseyini yaptım ama bı kere biseyini yapma en kötüsü olursun bide sevgili konusu olduğunda arkaya adım atıyorum
(19,512 puan) tarafından
İ.tin duası kabul olsa gökten kemik yağardı
(2,941 puan) tarafından
Aynen haklısınız vala

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 235 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 490 göst.
23 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 327 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,466 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,820 soru

23,612,822 cevap

306,447 kullanıcı

...