Biz kayın babamla konuşuyoruz aslında aramızda bişey yok görümcem sadece sevgilisine yıl başı hediyesi alacaktı benim karta para yoktu bana söyledi bende para yok dedim ...
Olunca al dedi bide aileden gizli telefon kulaniyor hediyede gizli gelecek oda benim evime gelecek ben ona goturecem hadi eşim görse ben eşime neiydecem bide isimli yani düşünün parqyida benim vermemi istedi sen ver elime geçerse verim hiç bir zaman vermedi ona aldıklarını biel parasını vermedi kaldiki sevgilisine ....
Bu bana küstü konuşmuyoruz bu görünce tum bacilarini kayın baba mi kaynanamı doldurmus herkes konuşmuyor ama kimse nedeni bilmiyor tabi alah bioir ne dediyse hakimda ......
Yıl başında kaynanam güle gitim şeker getirdiler bı kapta coxukalrim da cebine koydu kayananm delirdi hepsini aldınız diye en fazla 10 şeker etmez yani dusunun bide bı şekeri kıskandı cimri kadın .
Ben artık oraya gitmiyirum bu görümcemde kaynanamdan ....
Bugün kayın babam geldi benle konuşmadı oğlumu çağırdı gel seni goturecem bana bile danışmanı oğlum koştu dedesine giti çok sinir oldum tamam dedise bile öyle olmaması lazım bişey deseydim kavga edecektim ...
Sustum çocuk halen orda eşim işte eşimi aradim eşim kalsın diyor herkes rahat ya bu ne anlamadim