Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez derler kurcalama bacım bak keyfine yaşa hayatını .
Eş maddi durum kayınvalide kayınpeder hatta bütün aile tarafından sonradan gelmesine ve benim çeyreğim kadar emeği olmamasına rağmen el üstünde tutulur onun yeri hep başkadır ama yine de benim ondan bir adım önde olmamı çekemez atıyorum en basit örneği ben ondan zayıfım diye bana diyor sen büyük eltisin aslında büyük olduğunun belli olması lazım kilolu olsanda göze batmaz :)) aynı yaşta olmamız dışında bir sorun yok ben 9 yıllık evliydim o geldiğinde ne olursa olsun kıskançlık baki bacım uzak olsun mümkünse :)
Biz iyiyiz şükür (maşallah) Sohbete başlayınca uzuyor sohbet
7 eltiyiz hepsini de çok severim canm eltikolarım
Tek gelinim bende bir görümcem var sağolsun Ağzı var dili yok ama bir eltim olsaydı iyi olurdu
Benim üvey abisi olduğu için eltim var o ailede eşimden sonra en sevdiğim insan diyebilirim zaman zaman kv onun üzerinden bana laf dokundurur ama hiç üstüme alınmam severim ben baya görgülü kendini bilen biri
2 hafta önce evlendi daha şuan nasıl bişey pek bilmiyorum ama yüzsüz bişey onu anladımMilletten hediye istemeler falan ne bileyim:)
Ay bi eltim var.. Tamam var olsun da aramasa keşke yaa.. Aramam ben, kendi de söyler millete benim için aramaz diye. Ama zaman zaman dolar dolar arar beni. Ondan duyuyorum kaynanagillerin bütün olaylarını. Ya aramıyom işte anla sen de arama dimi ama.. Bayramdan bayrama araşmak neyine yetmiyor
1,488,501 soru
24,331,402 cevap
345,677 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın