Benim eski ev sahibim böyleydi bir üst katımda oturuyordu evime misafir gelince sonra misafir gidince hemen aşağıya gelir o kim niye geldi niye kaldı, eşim sürpriz olsun diye elektronik aletler alırdı ordayken ihtiyacımda vardı hemen ne geldi ne aldınız yine, bebeğim doğdu eve geldi şöyle yap böyle yap bir dünya şey lohusaydım bide çekilecek gibi değildi ama yine saygıdan bir şey diyemiyordum kuzenim geldi yanımda kalıyordu bebek doğunca yardım etmek için, en sonunda kadına demediğini bırakmadı tamam abla ev sahibisinde bu kızın her şeyine niye karışıyorsun zaten bir tanede büyük kızım var kuzenimde kadına zaten büyüğünü tek başına o büyüttü habire akıl veriyorsun falsn diye konuştu artık buramiza gelmişti ama yinede kuzenimin o kadına öyle şeyler demesi utandırdı beni büyük olduğu için ama öyle böyle değil en sonunda zaten sorunlu çıktık oradan, kurtulduk çok şükür şimdi yeni taşındim alt komşum var sadece ben yokken kargom falan gelirse onun ziline basiyorlar açıyor kapıyı kargoyu merdivene bırakıyorlar mesela sonra sırf ne aldım diye eve sormaya geliyor usenmeden ne aldın yine diye :D :D