0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (134 puan) tarafından
Kızlar ikinci çocuğum olacak nasipse. Doğuma annem gelecek Allah'tan bir sebep çıkmazsa ama gelecek Ziyaretcilerimiz için ikramlık ne hazırlayabilirim hazırlamam gerekir mi ilk oğlumda yapmamıştım açıkçası ama gelen giden olur illaki evde hazırda biseyler bulundurayim diyorum fikir verir misiniz 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kahve yanı için bıraz cıkolata ve lokum almıştım 

Anı gelene kahve yanına koydım ıctı gitti

Haberli gelene de çay yanına kurabıye aldım çerez vs koydum geçtim hızmet beklenmesı saçma geliyor bana bence yeterlı bu kadarı
(134 puan) tarafından
Öyle değil mi hani sonuçta yemeklik şeyler olmaz belki hızlıca hazırlanabilecek sütlü tatlılar olabilir haberli gelenler icin
(733 puan) tarafından
Bncde canım ben hiç vermedim çay kahve biiti
tarafından
Acıkcası ben gerek duymadım fazla bırseye canım kurabıye yap at çay yanına tatlı tuzlu bence gayet yeterli olur
-Reklam-
+1 oy
(6,110 puan) tarafından
Yapmadım logusa evresinde  kimseyi kabul etmedim pandemi  vardi zaten  bebek ziyaretinin  kısası  makbul  bence  simdide salgin var cok dikkat etmen lazım 
0 oy
(95 puan) tarafından
 kurabiye

Poğaça

Sarma

Sigara böreği 

Yapabilirsn ben bunlari yapmıştım.
(134 puan) tarafından
Sigara böreği falan önden hazırlanıp buzluğa atılabilir herhalde
(95 puan) tarafından
Evet sarıp direk atabilirsn bende sarip attm iyi oluyor
0 oy
(4,553 puan) tarafından
Poğaça, kek, börek, kurabiye hamuru. Bunların hepsini dondurucuya koyabilirsin. 
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Baklava yapmıştık biz çay ya da kahve yanına koymustuk 
0 oy
(586 puan) tarafından

İçli köfte

Sarma
Kalem böreği 
Su böreği
Poğaça
Tuzlu kurabiye
Ben bunları yapıp atmıştım buzluğa
0 oy
(733 puan) tarafından
Hiç bişey tabi gereksiz sen lohussa bir yandan cocuk emzirme milleti doyurmayı düşünmeyin ben şahsen yapmadım  çay verildi sonra giden gitti 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 199 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ozlmugur (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Prens_annesi (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 151 göst.
13 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde ozlem4141 (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 137 göst.
3 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu

412,200 soru

12,408,761 cevap

44,726 kullanıcı

Kategoriler

...