Merhabalar
11 aylık bir bebeğim var yaklaşık bir ay önce gündüz uykuları teke düşürmek durumunda kaldım iki uykunun son günlerinde gece 3-4 gibi uyanmaları başlamıştı sabaha kadar tekrar uyumuyordu 10 gün kadar uğraştım tek uykuya düşürmemek için kısa kısa iki uyku bi uzun bi şekerleme tüm varyasyonları denedim erken olduğunu düşündüğüm için ama olmadı tek uykuyla birlikte gece uyanmasını bitmişti öğlen uyuyordu akşam sekiz sekiz buçuk gibi gece uykusuna geçiyor sabah yedi buçuk sekiz gibi uyanıyordu gece uyanmaları oluyor emip uyuyordu son günlerde gece uykusu dokuz dokuz buçuğa kaydı ve gece sürekli uyanıyor uykuya dalmakta zorluk çekiyor yarım saat bir saat uğraşıyorum sabah 5-6 gibi de tamamen kalkıyor dönemsel birşey mi diş çıkarıcak sanırım onun etkisi mi uykusu mu yetersiz geliyor yorgunluktan mı tay durmaya başladı onun etkisi mi ben artık bir senedir uyku düzenlemeye çalışmaktan çok yoruldum tam düzen aldık diyorum başka birşey bu durumun sebebi nedir fikri olan yaşayan varsa yardımcı olur mu??