Gece gündüze karışınca Kötü iyiye bulaşınca Düşünceler bulanınca uyan
At izi ** izine karışınca Kendini bilmezler konuşunca Siyahı da beyazı da anlayamazsın uyan..
Çikolata karamel dondurma Herkesi boş yere doldurma Ağzın torba değil ki büzeyim Kafam tasını da attırma
Sanane be aman sanane be Sanane be aman sanane be Sanane be aman sanane be Banane otur oturduğun yerde
Patlmak catlamak uzereyim adina bir sarki varsa oda benden gelsin :) cok yemisim sığnaşamiyorum bayilacagim:/
Ben yoruldum hayat gelme üstüme, Diz çöktüm dünyanın namert yüzüne, Gözümden gönlümden düşen düşene, Bu öksüz başıma göz dağı verme. Ben yanıldım hayat vurma yüzüme Yol verdim sevdanın en delisine, O yüzden ömrümden giden gidene, Şu yalnız başımı eğdirme benim. Ben pişmanım hayat sorguya çekme, Dilersen infaz et kar etmez dilime, Sözlerim ağırdır dokunur kalbe, Şu suskun ağzımı açtırma benim
***Bu sarki cok rahatlatiyor beni ***
AhahaAhahayyy》》
Buda kecer ureyim
Aglama ureyim
Heyatlmdan aslı deyil anla..
Buda kecer guclu ol
Yaraların sagalacağ zamanla❤
Oguzhan koc beni sen nasil terk etdin birakip gitdin cok ayip etdin eyvallah simdi halsizliyin tutsun motorun bozulsun domuz giribi ol insallah. Bu benden iki gundur beni birakip gezmelere giden kocama gelsin:))))
Ben yoruldum hayat gelmeee üstümeeee :/
En son https://www.instagram.com/p/BtjZqW2gwd1/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=14sp42qhi7wjn
Bunu dinledim büyük keyifle hahahahha :D
Hayat beni neden yoruyorsun?;););) Serdar Ortaç
Yar Senin Yoluna Gözyaşı Döktüm
Yalvardım Yakardım Boynumu Büktüm
Sen Kalbimi Kırdın Yerinden Söktün
Şaşırmışım Yar Ben Ne Edem Yar Ne Edem
Sen kalbimi Kırdın Yerinden Söktün
❤❤YILDIZ TILBE BOYNUMU BÜKTÜN
Ben yoruldum hayattt gelme ustume :/
Dandini dandini dastanaaaaa danalarda girmiş bostana kov bostancı o pis danayiiiiii :D yemesin lahaaanaayiii :D dana da neden lahana yerse zaten bilemedim :dD kizimi uyuturken baska ruh halinde olamiyorum :D
Arapsaçına döndüm coz beni arapsaçı
Arapsacida benden gelsin.:-)
Ahmet kaya benden selam söyleyin o nazlı sevgiliye unutamadım unutamadim
403,863 soru
12,099,017 cevap
36,408 kullanıcı