Benim ki evi çok sever çay çorba çekirdek bayılır ama çalışmasını ihmal etmez şükür bende alıştım bazen evde olmasına şakalaşıyoruz falan
Adam da diyoki çalışmazsam aç kalacaz bırakta az da olsa çalışayım iyi be git dedim
Milletin karısı evde istemez git çalış gekme der diyo benim karıda evde yatayım istiyo hey Allam ya diyo
Benim eşimde öyle sadece haftada 1 kez iş yerinden arkadaşlarıyla maça gider o da maç biter bitmez hemen eve gelir hatta acıktığı için yemekte alıp gelir onun maça gittiği gün de ben temizlik yaparım hafta sonu bize kalsın diye şükür nereye gitsek beraber gideriz
Benimki tam bir evcil ☺️
Arkadaşları ile buluşması sayılı hatta ben derim artık gittttt diye neyse ki gitmiyor alıştım yanımda olmasına :D
Kedi mi kiz bu benimkini alınca evcildi zaten çok zorlanmadım
Benim eşimde öyle evde bunalmiyor musun çok gez diyorum çıkmıyor, anca bizimle
Ama ben çıkarım arkadaşlarımla o evdeyken
Benim eşim çalışmayı hiç sevmez , bu beni çok üzüyor
Benim eşimde aynı , hiç gezip tozmak istemiyor. Gezecek oluncada bizimle gezmek istiyor. Geçen akşam zorla gönderdim git gez arkadaşınla diye. 1 saat bile gezmeden hemen geldi , kızımı özledim diyor.
Bekardan cok arkadascildi her haftasonu disardydi haftaicide bi kac gun cikardi.. 1bucuj yillik evliyiz toplasan 5 6 anca cikmstr canm kocam
Cunkuuu 2en yakin arkdaşı ankaradan tasindi biri almanyaya gitti birinnde taini cikti :)
1,436,724 soru
23,624,895 cevap
307,001 kullanıcı