Benim de öyleydi 6 aylıkken oğlum evime döndüm 1 yaşına kadar ara ara gittim ufak büyüdüğü zaman planlıda gidersen işler daha kolay oluyor
Bende 3 çocuk var 3_4_8 bak şimdi ev işini yapıyorum sonra çocukları doyuruyorum ardından çocuğu okuldan alıyorum ikisiyle gidip eve gelince ödev yapıyoruz tekrar kalkıyorum geride kalan işleri yapıyorum üstelik çokta sağlıklı sayılmam ama evel Allah bunların üstesinden geliyorum evde tertemiz şu anda bile gene topladım çocuklar uyuyunca sende böyle alışacaksın duruma benim gibi olsan çok daha zor ben birde hastaneye gidip geliyorum kendim için düşünsene çocukları bırakacak birisini bulana kadar canım çıkıyor bende tek başımayım birde herşeyi ben yapıyorum
Canım en iyi seni ben anlarım benim tek oğlum var ama ikiye bedel
Bende annemde kaldım hemde 1 sene boyunca oğlanı büyüttüm evime geldim şuan oğlum 13 aylık ilk bir sudan çıkmış balığa dönüyorsun yalan yok ama sonra emin ol kendi duzenın bir şekilde oturuyor yemeğini temizliğini fazla önemsemeyeceksin yoksa yorulursun önceliğin çocukların olsun bir şekilde devamı geliyor kendini kasma olacak olan oluyor emin ol
İlk. 6 aylik farz donemi atlatmissinnsayilir zaten. Bundn sonrasi daha rahat. Yerde yatsn yuvarlansin minik.
1,493,187 soru
24,397,722 cevap
349,886 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın