0 oy
214 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,748 puan) tarafından
Kızlar ben 7 aylık hamileliğimden kırkıma kadar eşimle beraberlik yaşamadım şuan bebeğim iki aylık ve sadece iki defa olmuş o

Yani benim yaş23 eşimin 33 

Böyle uzak olunca kendimi çok kötü hissediyorum dün yanına gittim uykum var dedi  ben de üzüldüm çıktım 

bebek doğduktan sonra o diğer odada uyuyor hiç yakınlaşmıyor benimle  yani bir aldatma vs de söz konusu değil  sorduğumda dedi ki ben kendimi iyi hissetmiyorum falan 

1) Diğer kızım da iki yaşında sürekli bana yapışık uyuyor odasına alışmadı nasıl alıştırırım odasına 

2 )sizce durum nedir inanayım mı buna yoksa benden mi soğudu bu 

7 Cevaplar

0 oy
(1,748 puan) tarafından
Kmlyyşşqppppppp
-Reklam-
0 oy
tarafından
Araya mesafe girdigi icin belki sogumustur cinsellikten,heyecan kat biraz bk nasil olcak gecelik vs giyin git yanina
(1,748 puan) tarafından
Giydim ama tık yok
tarafından
İlginc valla yani hicbi erkek cinsellige hayir demez kolay kolay
(1,748 puan) tarafından
Off bilmiyorum kendimi iyi hissetmiyorum diyor ne konuda acaba
0 oy
(267 puan) tarafından
Valla ben hamileliğin ilk haftalarından doğum olup bitene kadat lohusalık bitene kadar hiç dert sıkıntı etmedim. Hep ben yanaştım. Yanaşmak da zorundaydım. Zorunda diyorum çünkü evliliğin yüzde 80 ya da 70 i cinselliktir. Ki erkeklerde bu daha çok yüksek bir arzu. O yüzden ben hiç aman düşer aman tehlikeli vs diye asla ilişki yasamamazlik yapmadım. Hamileliğim son haftasına kadar bu ilişkiler oldu. Hatta eşim bir sıkıntı olur diye hep geri duruyordu. Anlıyordum da. Lohusalık bitti 40. Gün kanama çok az dahi olsa yine birliktelik yaşadım. (normal doğum ve dikişlerim vardı) kendimi tabi düşünüyorum ama eşimi de düşünmek zorundayım. Benden uzaklaşmasini istemedim. Sonra çocuk uyumadı uykusuz kaldım vs vs derken hiç eşim yanaşmadı bana yine. Hep ben yanaştım. Sebebi ise eşim gerceten cok düşünceli ve hassas. Uykusuzsun çocukla ilgileniyorsun diye beni hep düşündü. Bende onu düşündüm tabi. Yani biz kadınlar hamile kaldığımızi öğrenir öğrenmez cinsellikten hemen uzaklaşıyoruz. Çocuk oluyor çocuk koymuyor yatmaya bile. Benim bebe 4 aylık 1-2 yi gormeden uyumuyor. E haliyle yapılamıyor ilişki. Neyse ki bir yol çaresine bakılıyor. Odaları ayırmakta çok sakıncalı bence. Çocuk durmuyor ise gitmesi gerekiyor içeri geçeyim ben salona sen rahat uyu diyorum hayır olmaz diyor ki eşim çok yoğun iş temposu var. Yani bu biraz eşte ve sizde bitiyor. Siz nasıl onu dusunurseniz o da sizi düşünür diye düşünüyorum 
(1,748 puan) tarafından
Ben yanaşıyorum uykum var diyor diğer odaya kendisi geçti
(1,748 puan) tarafından
Bana dur benim uykum geliyor falan diyince benim gururum kırılıyor geliyorum odama
(267 puan) tarafından
Tuhaf... Sebebini de tam net söylese bari. Benim eşimde bazen der yorgunsun bende yorgunum yarın olsun der ve olur da.... Siz yinr teklif etmeyin ama. Gurur incinir.
0 oy
(580 puan) tarafından
Sende yanaşma üzerine düştükçe uzaklaşıyorlar kendisi yanaşır nereye kadar sürecek ki böyle eninde sonunda gelecek sana
(1,748 puan) tarafından
Ben ondan yaşca daha gencim güzelim herkes söyler  
Ama bilmiyorum neden benden uzaklaşıyor
(580 puan) tarafından
Kördür ondan valla bu erkekleri de anlamıyorum ya. Benim eşim de çocuktan önce yatağa girer arkasını döner uyurdu ilk evlendigimiz de ben asla gurur yapmadım kızdım bağırdım sen ne bicimsin böyle evlilik mi olur insan eşine sarılıp uyumaz mi diye sonra dönerdi yorgunum haklısın kusura bakma bide bekarliktan alışkanlık tek uyumak neyse bende Cat çat söyler arkami donerdim. Artık ne zaman yatağa girseydi sarılmadan uyumazdi kolu uyuştugunda aşkım dönebilir miyim derdi
Şimdi hiç takılmıyorum ister sarilsin ister sarilmasin ben her yatağa girdiğim de ila sarılıp öyle uyuyacak daha sonra döner yani üzerine düştükçe anladım ki bı yerleri kalkıyor takma bak beni dinle kaçan kovalanır cümlesi çok doğru ne kadar umursamasan takmasan o kadar ilgili olurlar inşallah eşinde bunun farkına varır en kısa zamanda Allah aranıza sevgi muhabbet koysun. Uzun oldu biraz:)
(1,748 puan) tarafından
Eger beni bu yaşımda ziyan ederse hakkımı helal etmiyorum
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Canım tesvik et hata yapıyoruz bende yaptım İlk dogum gebelik de gurur yaptım hamileyken zaten erkeklerin bazıları geri kaçıyor bebek var düşüncesi fln ama ayrı yatırma küs ayrılmaya kadar gidiyordu çünkü ev arkdsı gbı oluyorsun tamm abartı değl ama hiç hiç olmadığı Zaman erkekde kadını kadın gbı görmüyor  sogukluk oluyo bunu yapmak zorunda değlsn ama mutsuz olan kadın oluyo sonucta şimdi GT desemde eşim ayrı yatmaz dogum dan sonra da  ayrı yatma işi olmayacak yat desemde yatmaz artık 
0 oy
(348 puan) tarafından
Aynı sorun bende yaşıyorum ama bizim maddi sıkıntılarımız var onu çok kafasına takıyor  afedersiniz ama ben isteyince de yok demez o da isteyince ben yok demiyorum 
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Maddi sorunları, iş yerinde sıkıntıları varsa da uzaklaşabilir.. Derdi tasası var mı onu öğren önce. Seninle duygusal paylaşım kursun ki sonrası gelir. 

Çocuğu odasında uyut başta yanında sen de yat uyuyunca kalk. Sonra çocuğun yanında yatma dur sadece yanında, sonra kapıda dur falan böyle böyle alışır bence odasına
(1,748 puan) tarafından
Gece uyanıp yanımıza geliyor
(11,027 puan) tarafından
O normal yaa.. Benim 5 yaşındaki bile geliyo :)
(1,748 puan) tarafından
Offf nasıl olacak bu
(11,027 puan) tarafından
Geri götür yatağına, izin verme yanınızda yatmasına
(1,748 puan) tarafından
Tamam

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 182 göst.
0 oy
1 cevap 34 göst.
27 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Neyla (452 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 785 göst.
14 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 366 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,139 puan) tarafından soruldu

411,229 soru

12,378,558 cevap

43,004 kullanıcı

Kategoriler

...