Canım tercih meselesi yani bir şeyi üç yıl kullanıyorsun bak kendinde diyorsun üç yıl ,kimi der uygun olsun ne gerek var hemen atarım nasılsa uyguna aldım der ,kimisi der deri daha şık gözüme güzel gelen olsun şık birşey alayım der ,deriler gözüme daha şık geliyor , ben şöyle düşünüyorum üç yılda zaten parasını çıkaracak ,hani ben eşyaya kaliteli birşey aldıktan sonra bir tane alayım diyen biriyim, ha uyguna alırsın güzel çıkar yillarca kullanırsın , oda şans meselesi ama ,ayakkabı çanta takıntım var benim ,genelde markalı kaliteli çanta ayakkabı alırım ,eşimde benim gibidir ,bir tane olsun , o eskir öyle ikinciyi alırım bir tane olsun kaliteli olsun markalı olsun , belkide o yüzden ,bebek cantasinda da o zaman derileri görsem paraya acımazdim diyorum, ha benim aldığım çantada vaktinde çok ucuz değildi diğerlerine benziyor ama powerbank USB girişi var smart bağ diye geçiyordu su geçirmezdi ve kadife diye gene baya vermiştim o zaman için şimdi stoku yokmuş baktım fiyatında üretimden kalkmış