Biricik aşkım gülüm balım bana çok yapmacık geliyor zaten hiç ne anasına nede kardeşlerine demez
Bence biriciğiyim ailesine karşı hep savunur beni asla laf ettirmez benim kendi aileme karşıda öyle. Ama ben ailesi hakkında konuşunca bir şey demez tepki göstermez
Valla biriciğiyimdir eşim bunu herkes bilir
Hatta Görümcem bi gün şey demişti hayırdır bizimki bakır seninki altından mı bu kadar kıymetlisin Bende şakasına yok büyüledim demiştim
Her zaman değer verir hissettirir kim olursa olsun asla ezdirmez laf söyletmez
Kendisi şuan şehir dışında geçen konuştuk annesi ile ilgili gidip gelme konuşma rahatsızlık huzursuzluk çıkacaksa dedi
Öyle aman ailem aman laf olmasın demez ve öncelik ailesinin her zaman ben olduğumu bilir söyler herkesin içinde de
Ben eşimin biriciğiyim. Benim için ailesini sildi . Hayatına yeniden yön verdi oğluna bana sahip bir adam mutluluğumuz için elinden geleni yapıyor bunu hissediyorum yani insan bilir elbette ki duygularıma laflarıma önem veriyor daha ne olsun bütün çabası ailesi için yani bızım ❤️ailem içinde biriciğim ilk göz ağrılarıyım bir dediğimi iki etmezler mutlaka olur hala da öyle evli olsam dahi çabalarlar mutluyum hayatımdan
Hem de biricik
Yani ne yalan söyliyeyim kaynım la çok kavga eder benim için çok sinirlenir benim ağladığımı gördü kaynanam gilde bişey çok zoruma gitti çocukları topladı beni çıkarttı ordan eve getirdi, biriciğimi oluyorum şimdi ben
1,493,010 soru
24,394,806 cevap
349,637 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın