0 oy
659 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (301 puan) tarafından

Kizlar 2 çocuğum var biri 1 yaşında biri 3 buçuk 3 buçuk olanı dil eğitimine götürüyorum özel egitimde

Günde 2 saat ve haftada 4 gün 

Saatleri şoyle 11 de alırlar bizi 2 de eve bırakırlar servis dolanması vs de var içinde

Eve.gelince.cocuklari yedirip küçüğü en az 1 saat uyutmaya çabalıyorum 

Ordq küçük durmuyor beni bâya yoruyor gelince.tir geçmiş gibi oluyorum

O uyuynca.hemen namazımı.falan kılıp yemeği hallediyorum derken saate bakıyorum 5

Sonra evi toparliyorum bı bakıyorum saat 9 ve hâla işlerim bitmiyor daha çamaşırlar var bulaşıklar var makinada

Benmi yavaşim yoksa normalmi:(

13 Cevaplar

0 oy
(7,244 puan) tarafından
Alakasız olacak ama merak ettim neden postlarına gelen yorumlara yanıt vermiyorsun 
(301 puan) tarafından
Kusura bakma canm bazen çocuklardan fırsat bulamiyorum
(7,244 puan) tarafından
Yok estağfurullah merak ettim sadece
-Reklam-
0 oy
(2,894 puan) tarafından
Amaaan zaten öğlen vakti gün bölümünde o günden pek bir şey anlamıyorum ben. O yüzden bi etkinlik ayarlanabiliyirsa ya sabah erken ya da akşam olmali böyle düşünüyorum

Zaten günün ortasinda bi bölünme yaşanıyor sen günü tam verimli kullanmıyorsun ki hayata 2 de başlıyorum gibi düşün 7 saat kaç tane işi halletmeye yeter ki... maalesef.
(301 puan) tarafından
Evet canım saatleri orası ayarliyor malesef bana kalsa akşam üzeri isterim
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Eger erken kalkiyorsan sabahtan yemegi yapsan ve 2 günlük hazirlarsan isin rahatlar. Ama 1 cocukla benim de islerim bitmiyor ve tum gun evdeyim yani bide ben
(301 puan) tarafından
Bazen erken yaptığım oluyor yemeği ama akşam olmadan bitiyor hatta çoğu zaman sabahtan yaparım ve çocuklara ancak yetiyor
(301 puan) tarafından
Gece küçük uyutmuyorki uykumu alamadan uyaniyorum
(3,316 puan) tarafından
Cok yap canim sende hani sen rahatla diye dedim. Ama bu yoğunlukta normal geldi bana
(301 puan) tarafından
Sabah gözümu acabilsem yapcamda hemen bı pratik çorba vs yapyorumki okuldan gelince de idarelik olsun diye
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Olduğu kadar canım çokta kendini yıpratma evde boş boş yatmıyorsun ya bırak yarım kalsn işler yat dinlen sende çocuklar uyuyunca ben kendimi daha çok düşünürüm böyle şeylerde iş yetiştirmeye çalışmam yani 
(301 puan) tarafından
Ev pis oluncada içime sinmiyor bide öğretmeni video istyor ortam temiz gözüksün istiyorum etkinlik oyun videolari
0 oy
(6,272 puan) tarafından
Benimde tum gun ev isi yaomaktan anam aglio ayni seyi on kere tekrar ediyorum. Ufaklik icine edio evin. Eskiden iki uyku vardi birinde apirumu yapardim diger uykusunda ev isi. Simdi tek uykuya dustuk 20 aylik . Ya spor yapacam evi salcam ya evi hallediyorum  spora vakit kalmiyor bir care bilmam lazim bu olaya. Cck uyanikken yemek  yaparken yanimda  mutfagi batirio. Mutfagi toplarken salonu batirio salinu yaparken kendi odasini.  Sonra bi bakiyorum yine salon batmis . Bakiyorum banyoda klozeti elliyoru fircayi almis surmmus etrafa busefer banyoya girisiyorum dip bicak. Ust bas degis banyo yap falan. Ablamisin okuldan gelme saati gelio sonra odev midev .
(301 puan) tarafından
Kilo daha çok moral bozuyo
(301 puan) tarafından
Kaç kilosunki sen
(6,272 puan) tarafından
160 boy 56 kilo  surda bi haftadir 58 im:(
(301 puan) tarafından
Kilon yokki hic
(6,272 puan) tarafından
Yani cok yok zaten de iste saliyo vucut sporsuz. Spor olunca daha diri sıkı oluyor. Bende daha dinc daha rahat oluyorum. Ruhen de insan daha mutlu hissedio kendini:)
0 oy
(2,683 puan) tarafından

Kız post açınca cevap ver lo birde bendede var 3 tane okula sabah bırakırım sonra eve gelirim ardından kahvaltı Müge eşliğinde çocukları doyunca ev işine başlıyorum okul çıkışına doğru ikisini alıyorum gidip geri geliyorum geride kalan işleri yapıyorum yemek hazırlıyorum banyo günü geldiğinde yıkıyorum tırnaklarını kesiyorum hastaneye gel git işlerim oluyor hastaneye gelip gidiyorum Bayaa yoğun gidiyor ama başa çıkıyorum 

(301 puan) tarafından
Bende her hafta mutlaka hastaneye gideriz çocuklarla hani orda beni bir yaşında olan çocuk yoruyor durmuyor eve gelince o yorgunlukla ev işi yapyorum :(
0 oy
tarafından
Hayır nh nde anlattığıniz durumdayım haftada abir kere 

80 dk ders alıyor eve gelmem 12 bucugu buluyor 

8 de gidiyorum 

Haliyle hamilryim yoruluyorum bende dinlenmek istiyorum yapabildigimi yapıyorum ama genelde yetiştiriyor hu aralar briaz yapamaz oldum 37 haftalığım doğuma sadece 16 gün kaldı 
(301 puan) tarafından
Allah kolaylık versin siz nereye gidiyorsunuz ders icin
tarafından
Teşekkür ederim canım eğitime dil.icin
0 oy
(1,396 puan) tarafından
dil egitimi hakkinda bilgi verebilir msn tabi musaitsen 

oyun gruplarina gittiniz mi

3 yasinda mi egitime basladiniz 

doktor raporu nasil verdi bize verilmez dendi 28 aylikken gitmistik 
(301 puan) tarafından
Bende 2 buçuk yaşında götürdüm ilk araştrma hastanesi pskyatrri bölümüne
Orda bizede dediler 3 yaşı bekle TV telefon kes

Bekledim gelişme olmadı

Sonra tekrar gittim rapor için onay verdi işlemlere başladim bende özel eğitim arayşlarina başladim o ara 8 aydır gidiyoruz oyun grupları da yapyolar özel egitimde haftada 2 gün oyun grubu diğer günler bireysel ders aliyor
(1,396 puan) tarafından
8 ayda konusmaya basladi mi
rapor yillik mi oluyor her hangi bi ucret ekstra veriyor musn
bide servis varmis sanirim her yerde gecerli mi
cok soruyorum ama inan bu surecten bende gecicem gqliba azda olsa bi fikir sahibi olmamda yardimci oldugun icin cok saol
(301 puan) tarafından
Yok daha konuşamiyor yavaş yabaş anca rapor yıllık ama uzatma imkaninda var ben uzatcam bir yil daha evet servisli özel egitimler var arayp ogrenebilirsin bende gidip geliyorum çocuğumun yanında

İlk gittiğin özel egitimde özellikle dil için gidiyosan eğer dil eğitimcinin diplomasını görmek istiyorum de

Yoksa bazıları yalan söylüyor dil egitimci var diyolar ama oyalamaya basliyolar sürekli özel eğitimci ile girer çıkar yoksa derse
(1,396 puan) tarafından
tavsiyelerin icin cok saol Allah razi olsun
(301 puan) tarafından
Ne demek canm rabbim yardım etsin
0 oy
tarafından
Canım tek çocukla ve evden cikmadigim halde ben yetişemiyorum sen daha napcan 
(301 puan) tarafından
Zor ya
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Bnde de 2.cocuk ve sobalı bir ev var 3 tane soba , yatak odasında salonda ve banyo için biri de haftada 2 defa banyo sobasi dolduruyorum , günlük de iki soba yanıyor 2 gün genel temizlik dip köşe Çarşamba ve pazar diğer günlerde normal üst üste bindirmiuorm işi yoksa içinden çıkamam yemekte bazn var bazn yok bazn fazla yapiyorm ertesi günde yeniliyor çocuklarla zor bas ediyoem 
(301 puan) tarafından
Soba dahada zor Allah uardimcin olsun
(3,147 puan) tarafından
Amin valla nerdeyse 40 dk mi flan alıyor doldur yak kulu dök etrafini sil snra kovalara odun kömür yok hazırda dursun diye bide 2 3 saat arayla sobaya kömür at berbat bişi
0 oy
(20,257 puan) tarafından
Çok normal. Ben çocukları 1 saat parka götürdüğüm zaman bile işlerim bitmiyor. Benim de büyük 3.5 küçük 6.5 aylik. Bugün rahatsızım zaten . Tek yaptığım yemek yapmak bulaşık yıkamak çocukların karnını doyurmak. Kahvaltıyı bile eşim hazirladi. İnsanda hal kalmiyo. 
(301 puan) tarafından
Valla dizlerim agridi
(20,257 puan) tarafından
Benim de belim agriyo.
0 oy
(458 puan) tarafından
Neden o kadar çok özel eğitim alıyor benim kızım haftada bir gün alıyor bende öğlen gidiyorum 2  çocukla yoruluyor insan git gel bende o gün bişey yapamıyorum  yemeğini sabah yapmaya çalış  
(301 puan) tarafından
Devlet verdi canim dil icin
(458 puan) tarafından
Bizimki neden az acaba
(301 puan) tarafından
Siz ne için aliyosunuz
(458 puan) tarafından
İşitme cihazı kullanıyor konuşma geriliği vardi
0 oy
(253 puan) tarafından
Yok canım 2 cocuklusun normal bence 

İlgili sorular