Şaka şaka ama diyorum Allah'ım ne sevap işledim de böyle kaynanam oldu burda okudukça nevrim dönüyor yazan kişinin yerine sinirim bozuluyor benimkini zaten bilenler bilir her zaman derm buranın best modeli dün bizdeydi konuşurken eşimle bir ara çıkan tartışmadan konu açıldı doğuma da az kaldı biliyorsunuz bana direk şey dedi eğer bu saatten sonra olur da işin içinden çıkamazsın büyük bir sorun olur falan bu çocukları ailene güvenip yapmadın bişey olursa ver eline bavulu kendisi başının çaresine baksın burası senin evin sana git bile dese sen onu gönder banada kayinvalimle kayınbabam bakacak de o düşünsün oğlum dahi olsa hichir erkeğe boyun egme dedi ay içim eridi ya ailem herzaman arkamda ama insanın eşinin ailesinden de destek görmesi ne güzel bir duygu beni kayınvalidem geçmişte çok eziyet görmüş üstelik öz teyzesi kaynanası hakkını zaten ödeyemem iyi olmak tercih meselesi ben çektim oda çeksin kafasına girmek sanırım çok kolay geliyor oysa benim hamile halimle duamı aliyor ne mutlu ona kötü olan bütün kaynanalara merhamet gelsin inşallah ❤️