Ben eşimle bazı sorunlardan dolayı ben babamın ailemin yanındayım dün oğlumun doğum günüydü görümcem durum atmış tamam kutlamış bişey demem bide eşimle atmış oğlumla ikisi altına da yazmış birgün baban ve senin için herşey bambaşka olacak sadece zmaan o devran dönecek yazmış benden sinirlendim ne devrani felan dedim oda sen büyüt şimdi dedi bende büyütüyorum dedim böyle konu uzadı bana eğer kardeşim seni seçerse bizi silsin dedi bende buna sen karar veremezsin bizim meselemiz dedim böyle konuşmaya devam edin yazdım eşim bana yazmış ki sen ne yapmaya çalışıyon nasıl konusuyon ablamla bende böyle böyle dedim böyle mi konuşman gerekiyo o benim hassas noktam böyle konusamazsin dedi sonra da sen alistin ben alıştım artık ayrılık vakti geldi bosanalim dedi tamam dedim bidaha yazmadı bu durum olana kadar iyidi ablası geldi karıştırdı yine
Ben şu yüzden ailemin yanındayım eşim köye geldi kaynanam kaynim kayinbaba görümce de vardı 1 sene durdum ayıracam dedi biz ayrilcaz diye ev yani kimse biyere gidemez dedi bende öyle mi gittkm aileme gelince dedi hep evi ayıracam falen dedi hep bekletti kandırdı yani
Keşke hiç muhattab olmasaydın cnm rabbim eşine doğru yolu göstersin
405,934 soru
12,167,622 cevap
36,631 kullanıcı