0 oy
89 göst.
Aile kategorisinde (0 puan) tarafından
Merhaba Anneler,

Dertlesmek icin yaziyorum cunku anlatacak kimsem yok maalesef. Fakir ve kalabalik bir ailede buyudum. Annem hep babamin hakaretkerinde kavga gurultusunde ezilen, babamin hizmetkari bir kadindi. Bende annem icin hep uzulur dualar eder allahim bana guc versede su babami öldürsem derdim. Simdi 38 yasinda ve evliyim. Evliligin ilk yillari annem birgun esimin yaninda sakin cocuk mocuk yapma ben bakamam demisti. 5 cocuk buyuttu. Bide babamin derdi kadin hakli derdim. Sonra ben hamile kaldim. 6 aylik hamileyken rahatsizlandim ve bebegim karnimda öldü bende ölümden döndüm. Hastanede yatarken insanın annesi gelip bakmazmı hep eşimin ailesinde birileri geldi baktı . Annem ise eve koşa koşa gitti babam aç kalmasın diye. Yıllar sonra çocugum oldu. Kirki cikana kadar kayinvalidemle donusumlu yanimda kalin dedim. Tecrubesizlikten bebege bakamam diye tedirgindim. Bir hafta geldi baban izin vermiyo artik dedi gitti. 

Simdi yurtdisina tasindik anne gel biraz kal yanimizda bizede iyi gelir buralarda diyorum babani birakip gelemem diyor. 

O masum gariban ezilen kadin gozumde bu olaylari ve daha fazlasini dusununce baska biri oluverdi. Yoksa benim annemde babam gibi ici bize karsi sevgisizmiydi. Cunku bir kere bile gelmek istemezmiyim lafi cikmadi agzindan yillar sonra anladim aslinda oda istemiyordu yanimda olmak. 

4 Cevaplar

0 oy
(100 puan) tarafından
Yazdigini okumadan önce neden 3 post birden açtın ki
-Reklam-
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Canım sen de anne olmuşsun bırak ananı babanı ne halleri varsa görsünler. Anlıyorum seni ben de kimsesiz gibiyim anam babam ilgilenmez Bi derdime koşmaz ama ben onlardan beklentiyi keseli yıllar oldu. Sen de kendine hiç dert etme. Öyle istiyorlarsa öyle olsun. Boşversene. Bebeğin küçük mü bilmiyorum ama biraz büyüsün kimseye ihtiyacın kalmaz merak etme 
0 oy
(352 puan) tarafından
Niye anneni suçlu bulmaya çalışıyorsun ki belki baban izin vermiyor yurt dışına cagiriyorsun kolay mı gitmek vizesi pasaportu uçak bileti hiç kolay değil benim annem engelli yatalak bırakıp bikac sokak öteye bile gidemiyorum iyi olsa bile şehir dışına dahi gitmeyi gözüm yemezdi eşim polis olacaktı annemi bırakıp gidemem dedim polislikten vazgeçti sen yalnizgini annenden çıkarma yazık o kadın kim bilir neler çekiyor 
0 oy
(603 puan) tarafından
Baban izin vermiyo ne demekki babanın kızı değil misin isteyen anne gerekirse kavga eder yine gelirdi.Bi anne bence en çok kızının doğumunda bu gibi durumlarda yanında olmalı.Maalesef besleyip büyütünce evlat evlat olmaktan çıkmıyor.Annen ya çok baskılanmış bi psikolojiye girmiş ya da yorulmuş Bilmiyorum.Genede normal değil.İnsan büyüdükçe bazı şeyleri daha farklı idrak edebiliyor.Annen annen, babanda baban işte beslemiş büyütmüş deyip geç bir şey bekleme artık e n iyisi.Düşündükçe sen kötü olursun.Bebeğine de herkesin bakabilecek güçte olduğuna inanıyorum.Doğa gereği diye düşünüyorum.Birkaç seneye büyüyecek zaten hep öyle kalmayacak hep geçecek siye düşün.kim olursa olsun herkes yaptığı iyilikten ve Kötülükten sorumludur.Allaha havale et.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,420 göst.
20 Mayıs 2020 Aile kategorisinde Rmuz (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 649 göst.
26 Nisan 2022 Aile kategorisinde Birdilektut (1,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 1,173 göst.
28 Aralık 2020 Aile kategorisinde buketimsim (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,824 göst.
22 Şubat 2020 Aile kategorisinde Kaader (145 puan) tarafından soruldu

379,888 soru

11,372,214 cevap

34,855 kullanıcı

...