Benimkilerde ayni biri 3.5 yasinda biri 1 daha birlikte cikmadik bakalim esim gelince ne yapicaz
Benim tek oglum var 28 aylık doğduğundan beri haftasina bir gezmeye başladık ,çok gezdiririm alıştı çocuk geziyor benle eşim olsun olmasin dışarda gezmek olsun yemek olsun hiç sıkıntı çıkarmaz yer içer gezer oyuncak aldırır bana ikimizde mutlu döneriz eve yanlız bizimki alışık canım 12 aylıktan itibaren kreş gibi oyun evine gittik aylık ogretmenli gruplara ,zaten doğduğundan beri kalabalık ortamlarda gezer alıştı AVM olsun market olsun yani
Havalar soğuk olduğu için standart AVM ye gidiyoruz önce oğlanı oyun alanına sokuyoruz orda. Güzelce yoruluyor sonra güzel bir yemek yiyoruz sonra mağaza mağaza geziyoruz o ara oğlum uyuya kalıyor sonra kahve dünyası na geçiyoruz güzel bir kahve tatlı keyfi yapıp eve geliyoruz evde oğlumu hazırlıyorum ondan sonra babası ilgileniyor bende keyfimce alacakalrimi alıyorum
Bizim dışarıya çıkmak çocukları oyun alanlarına götürmek birde dışarıda yemek yemek kısa süre oda benim eşim de strese giriyor
412,541 soru
12,420,435 cevap
45,192 kullanıcı