0 oy
989 göst.
Aile kategorisinde (146 puan) tarafından
Merhabalar bugün kayın babam eşime ben arsa almayı düşünüyorum sen 1 1 buçuk milyonluk kredi çekersin bende iki katlı ev yaptıririm üst katında siz otursunuz demiş yani tapuyu sormadim bile tapusu bizde olsa bile ister miyim karar veremedim tamam ev farklı olacak ama yine de samimi olmak istemiyorum 3 buçuk yıllık evliyim ve bebekler olduğundan beri kaynanamla aramız kötü en güzeli mesafe diye düşünüyorum.yani ev için kafam hayatım boyunca bozulur mu yoksa mesafeyi sağlayabilir miyim ki   

58 Cevaplar

0 oy
(146 puan) tarafından
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim tecrübeleriniz ve yorumlarınız için yani az da olsa olabilir mi diye düşünürken yorumlardan sonra yok yani çok haklısınız 
-Reklam-
0 oy
(433 puan) tarafından
Ben aynı binadayım. Aramıxda iyidir ama çok mesafeliyiz.buna ragmen keşke uzak olsak diyorum .ufak tefek şeyler insanın canını sıkıyor . Bir de aile ile böyle bşr borcun altına gşrmenizi önermem . Eşin çekebiliyorsa gitsin başka yerden ayrı alsınlar. Böyle bir imkanın varsa hayatınızı biraz uzakta yaşayın herşeyinizi herkesin gmrüp bilmesine olanak saglamayın derim.
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Asla istemem en ıyısı uzak olmak
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Kabuk etme benim görüşüm bu
0 oy
(3,416 puan) tarafından
Kendi evim var alt katta kaynanam benim evimdede şuan eltim oturuyor ben başka şehirde kiradayim 
0 oy
(6,529 puan) tarafından

Kız yeni yapılmış evimden kaynanayla alt üst diye taşınıp 6 yıldır kirada oturuyorum

Pişmanmıyım

HAYIR:devil:

0 oy
(298 puan) tarafından
Bence o hataya düşmeyin derim en yakın akrabam o hataya düştü altında kayınvalidesi üstünde görümcesi oturuyor ve şuan araları inanılmaz derecede kötü 1 olur 2 olur 3 üncü de artık daynamazsın
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Ben oturuyorum kendi isteğimle aldım evimi benim üstüme yaptırdık tapuyu çünkü altınlarımla alınca kayinbabam dedi ki tapusu senin olmalı. Aslında çok işime yarıyor bazen. Çocuklar açısından vs. Ama hep beklentileri oluyor benden. Ben evimde oturamıyorum mesela evimdeki işler onların misafirleri yüzünden aksıyor  ve durum çok can sıkıyor bazen. Ben mesafe de koyamam yapamam. Kayinvalidem halam oluyor .
0 oy
(309 puan) tarafından
Ben alt üstüm mesafeliyim çocuk durmasa inerim aşağı ama benim avantajim var eltimde aynı binada bişey olduğunda birlikte yaparız çokta iyi anlaşırız tek gelin yanlarında senin için zor olabilir. Ama iyilerse git derim insanın kendi evi gibi yok
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Hali hazırda var iki katlı .alt kat boş duruyor.evlenmeden önce ayrı ev istedim eşim kabul etti.asla gitmem kiradayiz kafamız rahat ohhh .onlarda kendi basinj yiyor otuemuyoruz orda diye tripliler .çokta tin.mesafe herzaman iyidir
0 oy
(3,118 puan) tarafından

Herhalde bir tek ben kendi isteğimle başka semtte doğalgazlı evde yaşayıp evi satıp kaynanamın üstüne ev yapıyorum:D benim kaynanamla aram iyi apartmanda çocuk büyütülmüyor çocuğu devamlı kısıtladik yere bişey atma vurma vs diye. Son çare evi sattık kaynanamın üstüne ev yapıyoruz şimdi. İdareten alt katta oturuyoruz ev bitene kadar. Ama benim kaynanamla aram iyi zaten annemin evine de çok yakınım. Diğer evde yalnızdım çevrem yoktu 4 sene kaldım karşı komşumla bile sadece merhaba. Buraya geldim ortam gördüm herkes burda çünkü. Kızim da daha rahat bahceli yer çünkü, yaşıtları var. Yani tamamen sana bağlı bu. Ama kaynannla aran iyi değilse gelme

(146 puan) tarafından
Canım biz hem annemlere hem kaynanamalara uzağız kafamız rahat kimse habersiz gelmez benimde komşula com ikiskim yok ama zaten haftada bir kaynanamlara gidiyiruz bir onlar geliyor anenmelre istediğin zaman gdip geliyoruz çok şükür çocuklarda hem müstakil ev görüyor annemlerin oyke sokağa çıkarız oyun oynarlar vs yani ben hakimden memnunum birde kaynanam komşum olmasını hiç istemiyorum hele yorumlardan sonra hiç ama hiç istemiyorum
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Baştan ev olsaydı otururdum ama gidipte yaptırmam 
0 oy
(1,021 puan) tarafından

1 buçuk milyon krediyi karşılığında ev tapusu olmadan hiçbir bank vermez rahat olun:) toprak almak icin kredi yok veya ev yaptırmak için .şuanda özel bankLar bile konut kredisi için en fazla 1.milyon veriyor .yani çekemez eşiniz 

(146 puan) tarafından
Canım aslında olay kredi değil ki devlet mi ne verecekmiş bı kredi ki zaten bize de verilmez büyük ihtimal olay şu ki kayinbabamin şu an da oturduğu apartman dairesinde evi var onu satarım gerekirse demiş yani birkikte aynı yerde oturalım diye anlamıyorum yanj zaten evin var madem yardım edeceksin ayrı bı yerde ev al
0 oy
tarafından
1 buçuk trilyon çekse iki buçuk trilyon odicek üstüne kaynana ile kalicaksn bence hiç bulasmayin
0 oy
(947 puan) tarafından
O kadr parayı verdikten sonra ayrı yerde otururum 
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Ben kabul etsem eşim etmez. Ki bende etmem :) 
(146 puan) tarafından
Canım benim eşimde ilk evkendigimiz zaman ev ararken annemlere uzak olsun dedi ki oyke de yaptık yakinlarindan tutmayaim dedi bende şaşkınım dedim zaten sen böyle düşünmüyor muydun diyir ki nasıl ev sahibi olacağız bende dedim senden ev isteyen mi var böyle bı talebim hiç olmadı
(2,943 puan) tarafından
Yani ev sahibi olcam diye huzurumdan olamam ben. Çok riskli bir durum :/
0 oy
(1,989 puan) tarafından
İkisinlede oturmam 
0 oy
tarafından
Valah ben istemem çnkü yemek yapacak dyecek gel yemeğe zırt pırt kapiyo calacak yemeğe kahvaktuya istemem biyere çıksam sürekli takip edecekler istemem ben şahsen 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 497 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 559 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 823 göst.
+1 oy
3 cevap 115 göst.

406,229 soru