Anlamanın tek yolu(bana göre) ; Annesini yeri gelince durdurabilmesi veya susturabilmesi. Ki annesi kendi işine karisiyorsa veya azarlayarak konuşuyorsa annesine "bana karışma bana çocuk azarlar gibi azarliyorsun ne oluyor veya hayırdır yada yeter artık" vs gibi arada bas kaldiriyorsa ana kuzusu değildir. Kendini savunan seni kesin savunur. Karımın işine karışma herşeye laf etme vs diye. Benim kaynanam "off ne sa.lak sa.lak konuşuyorsun " diye azarladı herkesin içinde eltim kaynım vardı. Esim hiç tepki vermedi çocuk gibi kafasını önüne eğdi. Yüzünde utanma veya rahatsız olma durumu yoktu. Daha çok annem sinirlendi en iyisi konuşmayım der gibiydi. Mutfağa gidip kaynanamla konuştum herkesn içinde bu şekilde konuşman doğru değil ilerde kaynım veya eltim bi abi yerine koymaz saygı duymaz sen oğluna böyle yapıp değer kaybettiriyorsun dedm. "Oğlumla nasıl konusacagimi sana soracak değilim" dedi. " Belli ki aile düzenini bilmiyorsun bana soracaksın eşimin çocuk azarlar gibi boynunu egmesi hoşuma gitmiyor " demstm. Ki işte erkek annesinin değerini nasılda anlıyoruz dimi? Erkek evladı yetistiren anneler düzgün yetistirseler böyle olmazlar. Cahil insanlarla evlenince (çok pismanim) böyle şeyler yasiyoruz. Benim dediğim gibi oldu ve eşime kimse saygı duymaz bi büyük olarak görmez. Eşimde hak etmiyor zaten okadar eşim diye destek olmaya çalışıyorum onu savunmaya çalışıyorum. Ama adam ağzını acmadigi için annesine karşı ben ne yaparsam yapayım ana kuzusu olarak kalacak !!
E demekki ana kuzusu olsaydı düşünmene gerek kalmaz anlardın direkt
404,566 soru
12,119,500 cevap
36,469 kullanıcı