Kakasini yapiyor gazi çıkıyor sutumde var allaha sukur bebegim 16 gunluk ilk bir hafta iyiydi sonradan delirdi cocuk. Uyurken bile az az agliyor sallayinca duruyor birakinca tekrar basliyor. Basim catliyor napcm Blmyorum
Nazarlanmışta olabilir dua oku üzerine cnm bol bol birde kucak da istiyo olabilir benimki kucağa alınca sakinleşiyo hemen
Cnn yarın bi doktora götür uykuda ağlaması normal değil bi derdi varki ondan yoksa niye yapsın sen sallarken avunuyor demekki enson herkez bana normal her bebek aynı öyle demişti doktora götürmedim ***** kafam gitsene ne duruyon onları dinliyon 15 günlük oluna havale noktasına geldi ateşlendi bi anda acile görürdüm idrar tahlilinden sonra hemen yatış dediler 3 gün yatış oldu idrar yolu enfeksiyonu olmuş üreme başlamış eyer belki fark etmeseydim böbreklere bile geçebilirmiş çıkacağımız gün böbreklere bakmadan çıkartamam onlara sıçradıysa en az 20 gün burda dedi ve kaynar sular indi başımdan allahtan temiz çıkmış
Demem şu ki çok ağlıyorsa mutlaka bi sebebi vardır ya biseyi ağrır yada bi derdi vardır her bebek bir değil cnm bunu anlatmanın sebebi benim yaptığım hatayı yapma pişman olma biseyi yoktur belki ama emin ol ki olmadığın sonra geç olduğunda daha önce neden götürmedim deme ben gibi
Şimdi baktım Şubat ayının postuymus kim hortlatti bunu çocuk 5 aylık olmuştur simdi
40 i çıkana kadar 40 çeşit hava vurur. Duzelck. Bnm bebisde öyleydi 20 günlük oldu biraz düzeldi sanki. Sabret annesi
Kolik müziklerini denedin mi canım süpürge sesi fon makinası? Uyku müzikleride iyi gelir ?
Süpürge sesi aç yada fön makinesi sesi kolik bebeklerde oluyor aglama nöbetleri ben oğlumu öyle sakşnleştirdim hep
Yalnız değilmişim bende. Benimkide 13 günlük geceleri bir kere uyandi mi yatmak bilmiyor daha sabaha kadar nöbet tutuyorum
Canim bebegne felak nas ihlas surelerini oku gelen gidenin nazarida degeblr
Kolik olmasin canim bebegin
Kurutma makinesinin sesini ac internetten bak nasik susuyor
Canim kulagida agriyo olabilir kulak cevresine dokun tepki veriyorsa kulak agrisindan cok aglar bebekler
Benim kızım da geceleri uyumazdı ilk 3 ay kolik bebekti zaten. Cok zorlandik sonrasinda da uyuturken zorlanirdim saatlerce sallardim yarim saat anca uyurdu. Bir gün arkadaşım gelmişti oturmaya bu yine uyumuyor telefondan allahın 99 ismi yazdı youtube dan açtı. Böyle siyahli bi resim var yanında. Ilahi allahın isimlerini söylüyor kızım onu dinleyerek 10 dk da uyudu ve 4 saat uyanmamıştı acaba uyandıran mi diye bile düşündüm arada gidip nefesini dinlerdim. Sonra da hep onunla uyuttum kızımı. Şimdi büyüdü artık kendisi uyuyor tabi.
Sabır gerekiyo canım benimki 36 günlük ne gece uyuyodu ne gündüz o ağladkca bende ağlyodum gazı vardr he bide benimkinin poposunda catlak varmıstı kremleri kullandkca rahatladı bi doktora götür istersen cok sabır gerektryo cok zor
Bnm bebegimde ayni zamane bebekleri heo byle birazda sans valh uyur-ken bi bagryo ne oldugunu anlmyrz
Canım benim 2 ayı bitti hala öyle gazlı bebek bunlar ugrastiriyprlar bizimümkün olduğunca gazlı yiyecekler yeme
404,103 soru
12,106,241 cevap
36,423 kullanıcı